Rabu, 11 Mei 2011

Lagi Blog Review 2

.


Adoii, line internet kat umah lembab. kalau ade pon kejap ade, kejap tak. haihh.. tertangguh lagi blog review yang hari tu.. sabar la ye :') hee





  • blog ringan.. 
  • rasenyer, better warna font tukar bagi senang sikit readers nak baca.. atau nak lagi bagus, font tu pon tukar jugak.. :)
  • follower pulak better awak letak kat atas atau tempat yang senang untuk sesape yang nak follow tu..
  • komen pulak better buat popup window..
  • yang tu je lah.. yang laen sume dah ok :)
singgah SINI jom !

*****************************************************************************




http://waniemisamane.blogspot.com/

  • background comel!
  • blog berat jugak, tapi rasenyer, takde pape yang tak penting pon dalam tu.. sebab size 224.7 KB.. maybe boleh kurangkan lagi ape2 kat sidebar tu  ke :')
  • takde ape2 kekurangan dah.. entri pon best!
jadi ape tunggu lagi, Singgah SINI cepat !


*************************************************************************



http://diniedzai.blogspot.com/

  • ringan giler blog! Cepat je loading.. LIKE!
  • takde pape kekurangan, background sangat cantik! :)
  • itu saje la, dah carik mang sumer dah ok :) have a nice day !





3 Dah komen.. Anda?:

wanie misa amane berkata...

Thanks sudi visit. Bab berat tu tatau la nape ek. Ta pe nnty akak try solve the matters ;)

wanie misa amane berkata...

Salam.. Nak minta kerjasama awak utk remove header sy yg Wanie Misa Amane tu.. Gambar tu mendedah aurat so bila sy cuba google nama sy popup pic ni.. Minta tlg kat awk yea.. Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...