Sabtu, 20 Oktober 2012

Hepi Belated Besday Hudaa!

Sebelum trial PMR, memang dah lama pon. Tapi xsalah kan kalau nak cite balek, al maklum la, xsempat nk update sebelum nie. ehehe.. sebenarnye plan asal cuma nak p umah huda je, besday dy, saje syok2. Pastu awal lagi, so kami pn merempit untuk photoshoot la pe lg. ekeke.. 

kat umah Huda.. 




ni kat area umah Huda. Bahagia nya uols~


destinasi kali nie ialah dekat bukit Pencawang tu. haha.. Memang dk nampak tempat tu je dalam mata. Best pe mek gambar dgn tumbuhan2 hijau kan. ekeke.. phm2 jela kat sinie, mana dak ada tempat best2, kg an, penuh dengan pohon2 yg menghijau je la ^^ best wat? kan2..






dalam hutan pon bole~ ekeke.. 



bla3:  At the heart 
of the image..

1 Dah komen.. Anda?:

MeEra berkata...

Hai.can you please follow my blog at http://epymimixoxo.blogspot.com.sya bdk bru bljr tntng blog2 ni.hrap kmu blh mramaikn follower sya.tq. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...