Khamis, 20 Disember 2012

Alhamdulillah..

Alhamdulillah.. Syukur sangat2.. Wuwuu 7a1b for pmr. Scha tak sangka pun sebenarnya. Tapi agak kecewa la math still tak dapat A jugak.. Takpela , memang tak target pun math. Sebab setiap kali exam sepanjang tahun ni dapat D je. Haha.. 



Masa trial PMR aritu, Scha dapat 1a,4b,2c,1d. Haha see, suma scha kutip. Tapi lepas trial tu je scha betul2 'study'. Sepanjang tahun ni hampeh je. Study gitu2 je. Lepass trial tu baru la 'oo,senang je rupanya' , 'laa, kalau study dari awal pn dah boleh' .. Haha macam2 la. Tapi takpela, jadikan pengajaran oke scha! Tahun depan mula dari awal. Ekeke. Apa2 pun syukur alhamdulillah. Dapat 7a ni pun scha dah hepi sgt! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...