Ahad, 27 Julai 2014

Esok Raya!!

Hmm dah rasa dah suasana raya tu! Hehehe tengok jiran semua pakat kemas2 rumah, cat baru semua baru haha bagus2.. Untuk diri ni pulak, macam agak tak best raya tahun ni sebab..... sakit mata n trial spm dah menunggu! Waaa im not ready yett adoi raya dengan buku la jawabnya. Tkpa bak kata pengetua, "raya raya jugak, study study jugak" Baiklahh!


Di kesempatan ni, scha nak ucapkan selamat hari raya buat semua yang mengenali scha dan yang mengunjungi post ataupun blog ni. Selamat hari raya semuaa! Ampun dan maaf kalau ada terkasar bahasa dan tersilap kata kat mana2.. Salam kosong kosong katanyaa.. Heee Semua boleh mai beraya kat rumah scha k sapa2 yang balik kampung atau sapa2 yang ada area naka, pokok sena, kuala nerang kedah boleh boleh mai jangan x mai. kuikui


p/s: Hrp maaf blog tersyg yang dah lama terabai. Lepas spm nnt saya focus kat awk pulak ea baby, promise! Mwahx!



2 Dah komen.. Anda?:

nana kimie berkata...

selamat hari raya scha!gudluck utk trial ye....all the best~ :)

Scha Aryana berkata...

@nana kimie selamat hari raya sis! Terima kasih heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...