Selasa, 2 Disember 2014

Goodbye School!

Weheee rasa macam tak percaya tak tak jadi budak sekolah. Sedih dan happy dalam masa yang sama. Sedih sebab kena tinggal kawan2, cikgu2, tinggal rutin2 harian iaitu nyanyi lagu negaraku tiap pagi, lagu sekolah, happy sebab dah rasa jemu pakai uniform putih tu haha. Dah tak larat dah nak hadap sekolah tu heeee. Tp sedih gakla sbb banyak sgt kenangan pahit manis sepanjang kat smk naka ni. 

25 november tarikh scha habis exam iaitu paper biologyyy wee susah senang belakang kira yang penting dah habis spm. Haha. Cepat noh, rasa baru ja dk countdown spm, dk study kat bilik mesyuarat petang2, tengok2 semua tu dah habis pn. So sempena last paper tu ada la kan enjoy2 sikit, maklumla lepasni dah susah nak jumpa member2.. Sobs..


Muaz pn join sekali padahal masa ni dia tak habis exam lagi ekeke tkpa amek feel seksiap. Tu lh semua gadis2 dalam kelas 5sc. Lepasni mesti rindu kat semua :(

Wit anis.

Dengan tcer hanny. My fav teacher. Tcer hanny ajar biology. Dah la dapat makan kek 2 kali first masa lat tusyen bio, ni masa last paper bio hehe saayang tcer!

Wit ida shamira. Best student smk naka. Semoga dapat result yg meletop! 

Wit the hottie, muaz. 

Fizie, mira, samcun, muaz.

Samcun. Bestfren yang sangat caring. Mana lg nak dpt bestfren yg mai hantaq kfc pukul 11 malam waktu aku kelaparan sorang2 haha. Rinduu hgg. Dk sembang dlm ws wechat ja bila lg nak sembang depan2 :(

Wit bkl2 straight a's. Sayang mereka.

Paling best bila ada kawan yang gila macam mereka. 

Zakwan akmal. Takdak dia sunyi 5sc. Pelajar harapan sekolah ni jangan main2. 

Girlfriend terhebat.

My gorgeous tcer hanny.

Kek yang sangat sedap hingga menjilat jari!!

Muka2 happy tak payah berjaga malam lagi dk menghadap buku2 semua. Sebelum tu cerita smbung belajar xmau dengaq lagi okeh. Ni mood budak habis spm jangan mai spoil kan cakap ala baru habis skolah, nanti univerisiti pulak la pa la haha harap maklum. 

Selamat tinggal 5sc. Terima kasih pernah ajar aku macam2 tentang semuaaanya. Pahit manis kenangan bersama takkan aku lupa. Buat kuan fizi jon firdaus rafiq thanks ats semuanya. Hmpa mmg awesome! 

5 Dah komen.. Anda?:

Niena Reen berkata...

Alahai... Saya yang terasa sedihnya.. Hehe, saya ada lagi dua tahun sekolah tapi nanti bila dah nak tinggal mesti sedih. Oh, moga dapat result terbaik akak! :D

ezyra daniel berkata...

teringat plak masa time sekolah dulu waaaaa

Scha Aryana berkata...

@Niena Reen Ha sedih dan happy perasaan bila nak tinggal sekolah tp happy lagi banyak! Hee oke thanks dik!

musfirah ahmad berkata...

Its been 2 years i left school and being a student and yeah, i am student stpm before. Sekolah nih, bab exam menyampah! Kalau bab huha dengan kawan sembang sana sini, gossip sana sini, suka awak itu ini, HAHAHAHA seronok! If u enter ipt and be a student of ipt..Susah nak rasa macam dekat sekolah. It is a new life. New chapter. Everything is in your own hand. You are the one who make how your way look like. :/ Kehidupan sekolah memang seronok T.T Eh tacink pulak memalam gini HAHHAHAHAHHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...