Selasa, 3 Mac 2015

SPM 2014



Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.. 3A 2A- 1B+ 1C 1D 1E.. Haha semua ada ABCDE ekeke. Syukur sangat2 walaupun result tak capai target tapi tu pn dah oke dah dgn kemampuan scha, bagi scha la hehe..

Rasa frust jugak la Biologi dapat B+ sebab sikitttt ja lagi dah A, n Biologi memang scha target A tapi takpalah nak buat cemana. Yg kimia pulak mcm biasa la mana penah kalau tak menghampakan scha haha dari dulu sampai sekarang memang xngam dengan kimia ni n hopefully lepasni xjumpa awk dah mr chemistry :p

Tiba di sekolah. Tengok sunyi sepi ja. Ekeke. 

Awai sangat kot kami mai, haha excited punya pasai. Tapi bukan awal pn waktu ni dah pukul 10 lebih dah. So dah sampai ni hanim tanya aku, 'scha takmau check guna sms ka?' Pastu baru prasan sah lebih pukul 10 so kami berdua cepat2 send msg tu supaya tak ketaq sangat bole tau awal sebelum cikgu umum. Pastu brp minit lepastu terus dapat tau result dari sms. Yg kat skolah cikgu pn tak turun lagi haha. 

Masa ni tengah tunggu keputusan la , kami dah tak ketaq sebab dah tau result. Haha

Congrats sayang2ku. Happy tgk kawan2 semua result meletop! N buat girlfriend aaya berbaju pink tu, u rock girl! Jawab exam dekat hosp pn still result gempak!

My classmates. We did it! Tahniah semua, aku percaya hampa mmg boleh! 

Sahabat selamanya insyaAllah. Kami banyak impian bersama, yg pertama nak berjaya sama2 dalam spm kami dah dapat, next pulak hihi.

Pelajar cemerlang sekolah..

Cornetto tcer faezah belanja. Thanks tcer!

Kawan2 macam mana result? Yg cemerlang tahniah, syukurlah apa yg dapat tu. Yang tak berjaya dgn give up! Panjang lagi perjalanan.. Percayala setiap yg berlaku tu ada hikmahnya.. Chill okay guys! 

Thanks smk naka n tcer diba for the special gift!



8 Dah komen.. Anda?:

Uwais Al-Qarni berkata...

dah lama tak singgah sini. dulu pernah tegur nama penuh aryana cantik sngt. klau ingtla. btw congrats =D

Scha Aryana berkata...

@Uwais Al-Qarni hehehe ingat jaa. terima kasihh!

Ezy Loy berkata...

ok dh 2 result..
akk dlu pon xngam ngn kimia..
ntah ngape la subjek kimia ni pyh nk masok dlm otak.. haha

Scha Aryana berkata...

@Ezy Loy Haha kann. Memang tak boleh masuk langsung

Hafiz Hafizol berkata...

Tahniah ye dik... Nanti fight untuk masuk uni pulak.. semoga sentiasa sukses ya.. :")

Ainismaira berkata...

tahniah dik.. wah dah besar ye.. dah lama akk xdtg sini.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...