Rabu, 14 Mac 2012

Menu Wajib Setiap Hari Rabu

Tengah type entri sambil tengok Atas Nama Cinta dan sambil hirup milo ais sedap. Kihkih. Hari rabu adalah hari pasar malam kat naka ni.. Dan setiap hari rabu lah makanan ni wajib ada. Alaf 21 Mempersembahkann..

Jeng jeng jenggg

*drumroll






Perghhh, sedap kan. Hihi.. So inilah menu wajib scha setiap kali pasar malam. Tak sah okay kalau tak beli nih. Potato Spring.. Setiap kali makan ni jugak lah scha ingat kenangan kat jambori Malaysia kat Terengganu tahun lepas. Tiap hari makan ni sambil sembang2 kat depan khemah. Dah la cuaca masa tu pon sejuk je.. Hujan tak berenti.. Pastu ingat lagi makan Potato Spring sambil tgk orang buat Flying Fox tu.. Wuwuu,kenangan terindahh~ Rindunyaa



21 Dah komen.. Anda?:

Scha Lalala berkata...

@NadyaBubble betul tu! Rindu gila suasana kat sana.. :(

luqman zakaria berkata...

sodap nih! kat kampung baru pon ade..tapi x pernah try beli!! kih kih...

salam kenal,
arepnakbebel.com

finiey berkata...

tibe2 terliur tgok gmbar.. huhu.. nk jugak..

Picoz Shupalula. berkata...

tak pernah makan. tapi penah tengok. ade perisa bbq :)

^^eKaTiKaH^^ berkata...

wah, sedapnye..nak sikit..hehe

CikAnyss' :O berkata...

wuaaaaawww !!!! hehe , anys suka time panas , cup2 ...

Adika berkata...

wahhhh nmpk sdap .. hehe

Scha Lalala berkata...

@CikAnyss' :O hehe memang sedap kan panas2 ;)

Scha Lalala berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ebisi Life berkata...

sama lah kita.menu wajib time pasar malam.huehue :)

Scha Lalala berkata...

@Ebisi Life haa kan kan! tak sah kalau takde. sep sikit!

hafiz hafizol berkata...

Terengganu tuu!!! my hometown.. haha

Scha Lalala berkata...

@hafiz hafizol haha yelah! kat seberang takir ;) lau tak, bole singgah rumah hh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...