Selasa, 17 Disember 2013

Hadiah Giveaway dah Sampai!

Yeayyyyy alhamdulillahh.. Scha ada join GA dari kak Mialiana aritu. Lepastu lepastuu ada rezeki pulakk. Hee scha ada menang GA tu dan hadiah dia sgt2 menarik okeh. Dapat trial set Ephyra yg bernilai RM68 kot kalau tak silap. Alhamdulillahh,bukan sikit tu nilai dia nak dibandingkan dengan sekadar join GA tu. hee


 Best feeling ever bila nampak posmen mai umah. Ehehe lagi2 aku jenis suka shopping online kan, so keja tunggu posmen jaa.


Kotak dia pn dah lawaa oke. Elegant giru. Dah la favourite color! 




Scha bagi mak yg try produk ni.. Hee apa2 pun nanti scha review psl produk ni orite. Thanks agak kak mialiana. Jom singgah blog kak mialiana. SINI
 

 

8 Dah komen.. Anda?:

Naruha Atsuko berkata...

bestnyaa dapat elphyra..tak mampu ai.. nak try wide shawl?? visit my blog.. cantik warna dia wa cakap sama lu.. hihihi http://nurulatikahzameri.blogspot.com/2013/12/jom-menutup-aurat-review-oversized.html

Love Umi berkata...

wahhh congrate dear....umi pun ada masuk GA tu tapi no luck hehehe...

Liza Licha berkata...

untung nya dear :) nanti kongsi la testimoni

Scha Aryana berkata...

@Love Umi hehee takpe t join byk2 lagi, scha pn dh byk join ni baru haa dpat

nanakimie berkata...

tahniah ye,nana dapat jugak ni dari kak mia,hihi...sangat2 sedap ephyra ni^^

Scha Aryana berkata...

@nanakimie hehe yeayyy tahniah jugak nanaa.. scha xminum pn :( scha bagi kat mak.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...