Jumaat, 20 April 2012

Sehari bersama mereka Part 1

Salam Jumaat semuaa! Weekend macam ni baru la rasa lapang sikit nak update blog. Ni pn dah banyak yang tertangguh ni. 31 Mac haritu kot, hari Sabtu. kitorang pegi Alor Setar untuk tujuan prtamanya sebab nak siapkan kerja khusus la. Kerja khusus Sejarah dan Geografi. Sambil2 tu bole makan angin sekali ;) Pegi ni skali dengan budak form 3 Smkn, n cikgu2 yang berkenaan la. Part 1 duluu 


First sekali pegi Pokok Sena kot, tu pn sebab pegi Che Yah Rempeyek. Kehkeh, kelas kau namaa. Untuk kerja khusus sejarah kan kene pegi kilang kan. tak kisah la kilang apa, tapi cikgu bawak pegi kilang buat makanan kan. Ok la bole la makan rempeyek free. Kehkeh. Tapi memang sedap la rempeyek ni, terliur pulak tengok gambar kat bawah ni. Haha. 




So korang semua, sesiapa berminat untuk rempeyek Che yah ni, bole la pegi lawan web diorang < SINI > . Bole la tempah untuk kenduri ka, apa2 je lah kan. Sedappp.. Untuk yang berminat : Che Yah Enterprise , Kg Padang Tembesu, Mukim Derang, Pokok Sena, Kedah Darul Aman. Pengurus Nor Azman Ahmad .04-7823448 012-4612583 019-4506618.. Haha iklan pulak kan. Apa salahnyaa tlg orang.. kehkeh. 




So kalau pegi jalan2 mcam ni tak sah la kan kalau takdak gambar. Haha. Semuanya gila camera, orang dengar taklimat kitorang dk sengihh.. Kelass gituu. Enjoy la dengan gambar kitorang kat Rempeyek Che Yah ni! Wuhuuu



 


Ni Eyra a.k.a Eyra Haha


Yang sebelah kanan tu korang patut kenal oke. Haha itu saya. Scha Aryana a.k.a Scha Lalala. Hewhew. 


  
Ni pulak Huda. 


Kenalkan BFF saya. Anis, Huda and Zara. ailapchuuu <3









Membuat catatan.. Hehe..


Nampak tak pengawas yg pakai cermin mata tu? Ha tu Fizo bukan nama sebanar.. Hehe nama dia Amir. Muka dia sebijikk macam Fizo Omar, cara jalan pn sama. Cara bercakap. Perghh jejaka idalam malaya nih. takde pulak gambar yg nampak muka. Kihkih


Sambil menemuramah, sambil makan rempeyek oke. Baru ada feeel. Haha




Jemput makan semua..




Ni pulak ilah wit me.


Scha Lalala in da housee!






Bertepuk-tepuk tangan.. Bertepuk jangan segan..




Kita makan dulu..

















Masa untuk pulangg.. 




To be continued.. 




3 Dah komen.. Anda?:

QUEENPINK berkata...

jom join giveway queepink

http://roszaliza.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-hadiah.html

NadyaBubble berkata...

Bestnya pergi ramai-ramai :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...