Ahad, 6 Mei 2012

Yuhuu, puas shopping buku!

Memandangkan saya ni memang pembaca novel tegar, memang takkan ketinggalan la beli novel2 tu semua. Haha lebih mudah dan pantas sebab mak pon gila novel jugak. So mmg mak tak marah la kalau beli novel banyak2 pon. Haha. Baru2 ni scha shopping 7novel baru, 3buku Inggeris. Hanya dlm popular tu je dah habis RM370. kehkeh. sebenarnye kalau nak ikotkan 7 novel tu, xdak la sampai 300 kan. Cuma dah buku inggeris tu, satu buku tu pn dah rm70 kan. Yg tu pulak scha share dengan abah! hehee



Terus Cintai Aku - Aleeya Aneesa
Ingin Berkasih Lagi - Damya Hanna
Jodoh Itu Milik Kita - Sara Aisha
Suami Yang Kubenci - E-man Sufi
Maaf Jika Aku Tak Sempurna- Acik Lana
Dia Segalanya - Sha Ibrahim
Calon Jodoh Untuk Adik - Areila Sahimi
Body Language
The Lady and The Peacock - Aung San Suu Kyi
Genghis Khan


Ni beli ja banyak2, nak baca pulak xtau lah bila. So korang yang plan nak g beli novel ke, beli lah novel2 yang atas tu eh. Memang terbaik gitu. Tak caya cer beli nanti. hehee gerenti tak boleh letak punya ;) 

10 Dah komen.. Anda?:

Scha Lalala berkata...

@syada haha, stok berapa bulan nih! bukan slalu ;)

Syakir Rahman berkata...

wah...banyak nye...kalo aku x terhabis baca...

Kierra berkata...

banyak nya.. wahhh.. seronok tengok.. :)

Scha Lalala berkata...

@Syakir Rahman haha memang pn. Ni pn ntah bila nak baca, beli je dulu. Kehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...