Rabu, 30 Mei 2012

SEGMEN : DESCRIBE YOUR HEADER



Yuhuu, rasanya tahun ni tak join apa2 segmen lagi kot? Haha. See. betapa busy nya scha nih.. huhu.. Ok tadi blogwalking then jumpe segmen ni, interesting. So scha pn mengejoinkan diri dalam segmen ni.. ;)



Header ni senang jek, memang menceritakan diri scha sendiri. Hehe. Sebab ape eh. Scha Lalala tu memang nickname scha la. Gambar aeroplane tu menunjukkan yang scha suka nak NAK travel, kalau bole around the world! kelass gitu. Kalau lah scha banyak duit kan, pantang free je terbang sana, terbang sini.. Alangkah bahagianya hidup rite. Then laptop tu pulak yelah, tanpa dia, tak wujud la blog ni. Dia lah tulang belakang scha selama ni. eh? Diari tu pulak macam blog ni macam diary scha la. Memang sometimes cakap guna jari ni lebih best rite. ;) Banglo tu pulak, haii kononnye rumah idaman la tu.. Haha.. well biasa la, benda2 idaman ni sure yang gempak2 je kan. Haha.. 


Sama jugak macam kereta tu. Dress dengan heels tu pulak mcm ne nk describe ek, yelah macam scha suke benda2 camtu. Tak lupe gak kat dslr tu yang bermaksud scha memang suke klik2 ni.. Sama ada scha yang klik ke atau scha yang nak di klik. Haha.. AND last but not least, ada logo pengakap disituu. Hehee.. Sebab ape.. sebab kita memang suke gila scouting sejak dulu lagi. Dari situ scha banyak belajar benda baru n banyak cipta memori2 baru yang memang sukar nak dilupakan.. Hee.. So macam tu lah cerita, overall header ni tentang diri scha sendiri, Minat and impian.. Cehh kelass.. 

scha tag


boleh gitu? Hehe.. scha tak tau lah brape words dah, xkan nak bilang macam buat karangan bm tu kan. Haha.. tak kuasee. So korang, jom sama2 memeriahkan segmen ni oke! Klik banner kat atas tu. Till then, byebye! :)




12 Dah komen.. Anda?:

NadyaBubble berkata...

Header awak memang cantik :)

Scha Lalala berkata...

@NadyaBubblethanks. hoho header awak pn cantik jugak ape ;)

yayafella berkata...

suke pink ye? hehe tgk kt header tu byk pink :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

kire kat header tu sume cukup laa utk kehidupan..hehehe

shera berkata...

Header Scha memang WOW ! hihih ... peace ^_^

ary_lee berkata...

tahniah sebab header menang^^

Scha Lalala berkata...

@ary_lee hoho, xtau pn kata menang. awk yg bgtau. hehe mekaseh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...