Sabtu, 2 Februari 2013

KL : Zoo Negara & Petrosains

Yuhuu thanks PPD bawak kitorang g Kl & Cameron Higland free! Actually dorang sponsor budak2 yang dapat 7A keatas masa pmr tahun lepas. Daerah la ye. Sangat2 best sebabbb scha kan ex smkdsa, so pegi tu dapat lah jumpa kawan2 kat smkdsa setelah bertahun2 tak jumpa! Yeahh itulah point utama xcited sgt nak p trip ni. 

Nak dijadikan cerita, sekolah scha 5 orang je pegi. 4lelaki & 5 perempuan. Sekolah harian biasa2 ja. Kitorang kena kumpul kat smkdsa sebab dorang kan ramai. Scha tak tau pun yang priss pn join gak trip tu. Punya la sms suruh dia kuar jap, nak jumpa. Dia duk asrama. Pastu tgk2 dia dengan wani, adila, halimah semua kuar, siap bawak bag. Priss pun pegi!! Haha memang jahat sgt ye nak kenakan aku. Patutla msg suh kuar, tak kuar2. Rupanya dok busy kemas bag kat asrama tu. Haihh terkena den.

Scha naik bas 3 sekali dgn priss , geng smkpt dan geng smkkn. So lets hav some fun! Eh?



1. Terjumpa barbie doll kat zoo negara! Dia saaangat cute! Eii geram geramm! Bila myra nak snap gambar tu, dia terus pose camtu. Pandai eh? Kikiki

5. Priss dan farah yang khusyuk tengok zirafah. Ha tulah priss tu ye.

6. Meet sir hafizudin from smkdsa

7. "Manusia mempunyai kuasa untuk membinasakan. Tetapi adakah ia berhak berbuat begitu?" I like..

9. Meet Mia Clara aka Myra

10. Chincira + Mia. Sorang tgk camera sini, sorang tgk camera lain. Kikiki. Chincira dah pindah sekolah.. Gonna miss her.. :'(





2. Best main benda alah ni! 

5. Meet Tumi Massuri. Dia pn dah pindah sekolah jugakk :/

7. Love love love!


Kami p tu 5orang and sekarang hanya tinggal scha dengan myra ja yg masih stay kat sekolah tu. Chincira, Tumi and Rafiq semua dah tinggalkan 'NakA' Huhuu.. Semoga berjaya guys, jangan lupakan kami :)


Next Entri,sambungan nya ialah
Cameron Highland pulak!




4 Dah komen.. Anda?:

ZWAN SABRI berkata...

kiranya ni trip orang2 pandai la ek? hehe.. btw congrats!

Scha Lalala berkata...

@ZWAN SABRI Haha jgn la cakap macam tu ;p Kikiki thanks ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...