Jumaat, 1 Februari 2013

Melanie & Niel ; So You Think You Can Dance finale

So You Think You Can Dance atau ringkasnya SYTYCD merupakan my favourite! I like dancing2, tapi saya memang tak pandai menari langsung, tapi tengok minat sgt! Hehehe. Memang takleh tggal la citer ni. Lagi2 kalau contemperary dance, memang meleleh la dengan tarian tu saja.. Menusuk ke ulu hati. Cehh..


Ni lah the best perfomance dlm season kali ni! Scha tak henti2 tekan button replay tu sebab it was great, awesome! Sila lah tengok ye korang. Yg PERLU sekali korang tgk start dari minit ke 1:14 camtu. Kat situ memang meremanglah bulu roma. Tu lah paling best skali. Tambah pulak memang lagu favourite scha tu, memang umphhh la. 


Melanie tu lah winner untuk season kali ni.. Lelaki tu pulak dah la handsome sgt, omg2, melting tgk dia perform masa tu, dengan shirtless macam tu, opss. Winkwink ;) Oke2 Two thumbs up from me. Lagi2 masa dia lari pastu lompat kat Neil tu and i was like , oke oke.. Cool!


So apa pendapat uols? ;)


Mata tu yg tak tahan tu..


Sebelum tu, i need your help. Anyone tau nak setelken masalah ni?
Huhuhu. Klik sini ye < KLIK >

2 Dah komen.. Anda?:

Nuna Alfe berkata...

So You Think You Can Dance best tapi xleh tgk cz internet PALAM teramat lah slow. wuwuwu. Nak bukak youtube pun lama giler kena tunggu :(

Scha Lalala berkata...

@Nuna AlfeHehehe ciann awakk. Takpelah tgk nanti2 pulak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...