Jumaat, 1 Februari 2013

Susah nak blogwalking :(

Morning people.. Benda ni lah sebenarnya yang buat scha hilang mood nak blogwalking. Dia hilang terus following dekat dashboard tu. Abis susah la nak blogwalking. Selalunya kan click dari situ je. Ni bila dah jadi camni, arghh tension. 


Kenapa eh? Scha pun penah baca jugak orang2 lain yang jadik camni. Tapi camne nak setelkan ye? Ada yang tau? Ada tak cara lain nak baca blog2 yang kita follow? Anyone? Help Meeee :'(

*Dah dekat setahun ada la jadik camni.. Bukan baru jadi je ye.. Huhu tak apa lah.

4 Dah komen.. Anda?:

kaizen berkata...

refresh jer... ni xde ape pon...

Scha Lalala berkata...

@kaizenAlahai.. Bukan setakat refresh je, xlarat nak refresh dah awak oi.. Mmg dah lama jadi camni :/

Ima Salsuzaima berkata...

rasanya ni xde pape lah.kesalahan teknikl je ni.rasa pnh kena lama dlu.pasu normal sndiri

Scha Lalala berkata...

@Ima Salsuzaima Huhu yelah akak. Tapi dah lama sgt camnie, dah setahun ada kot.. huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...