Selasa, 13 Ogos 2013

Salam Aidilfitri

Rasanya belum terlambat kat nak ucap Selamat Hari Raya buat semua. Maaf Zahir batin kalau ada salah silap kat mana-mana. Hee berbulan oi tak update blog. Ni update pn sebab rasa mood blogging dah mai balik sejak dok baca2 balik entri lama ni. Hehehee


Hari ni rumah dah kembali sunyi sebab pak jang n family dah balik kl.. Kalau tak memang tak sunyi la, riuh sebab ada ramai kat rumah. Anak pak jang ada 5 orang, and semua perempuan. Meletop rumah ni. Hahaa untk pengetahuan semua, dalam rumah ni abah dgn pak jang je la lelaki. kuikui. Raya ni serba kelam kabut ja. Baju raya pn beli 2 hari lagi nak raya, tu pun semua pilihan terakhir sebab yg nak semua out of stock!! waa :( Tapi untunglah sebelum2 ni memang beli banyak baju dah, tak pakai lg, so buat jela sebagai baju rayaa. Hee


Tanpa melengahkan masa, mari kita tengok gambar2 sepanjang raya..

Tgh isi duit rayaa dengan mak di pagi raya. 


Baju raya pertama; Kebaya pendek purple main rembat ja City Plaza. 


Member2 sekolah di pagi raya. Plg awai sekali mai ilah Irwan dgn Nad. Lepas tu Eyra n hana. Lepas tu plak  Ayn! Tetamu yg paling ditunggu2 sekali Ayn la.. Maklum la dah pindah sekolah, rindu gila la takleh lepas2 cam dulu lagi. Hm pastu geng2 ni, ida, tihah, hanim, umi plak sampai. Thanks buddyz mai umah.




Irwan and Nad <3


Destinasi pertama beraya dgn buddyz kat umah tihah. Makan nasi tomato sedap. Berbaloi la tihah kita basah hujan semata2 nak p umah hg.. Hehe.. 


Rumah cikgu Natrah. 


Nak jugak gambaq syok sendiri walaupun bilik semak. Haha maklumla share dgn adik sbb adik beradik balik dk umah. Kuikui..Itu saja kot untuk kali ni. Nanti jumpa lagi di sambungan entri ni, Raya kedua pulak dgn member2 4sc. Hee.. 


XOXO,S,PUBLISH!

1 Dah komen.. Anda?:

Syazary Sukor berkata...

oh cantik-cantik belaka. salam singgah dari puisi generasi anak muda disni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...