Sabtu, 29 Januari 2011

Eh korang , takde sape nak bagi AWARD or TAG ke? haha

Salam..

sebelum tu , entri ni sangat-sangat bosan.. so , tak bace pon takpe.. weee..  wah , tajuk entri tak boleh belah.. haha , Act , hari tu waktu cuti bukan maen banyak lagi dapat Tag n Award.. yela , masing-masing takde keje nak bwat kan.. tak busy sangat.. ni dah dengan skolah lagi.. waktu online pon leh sekejap jek kan..


ok , tahun ni aqu xdapat lagi satu pon Award n Tag.. takde orang nak bagi ke? haha.. abaikan ayat tu.. kalaw dah dapat , aqu malas nak buat.. dengan sekejap je leh online lak kan.. oh ye , MAAF pade yang tag untuk contest yang aqu xamek tu.. xde idea kod nak join.. lagipon , sekarang aqu online tak lame.. blogwalking pon tak leh lame-lame dah..

homework pon tak buat lagi nih.. malam ni la kalut-kalut nak buat.. tak banyak pon kot? sebab hari tu dah rajen buat kat skolah.. ngeh3..


oh ye , lagi satu aku dengar .. berita tentang entri aqu kat bawah ni.. Palsu.. betol ke? betol la kot dah orang cakap macam tu.. haihhh , macam-macam betol manusia nih.. dunia,dunia..

ok , korang pon dah buat muke bosan.. haha.. i tawu.. babai koranggg <3




4 Dah komen.. Anda?:

Anna Cullen berkata...

@putERi-kAtEk

hehe.. suke2 ! tpi , agak mls nak buat bile dah dapat.. wehee

:D

Wan Gerrard berkata...

best kan tag..ada idea nk buat entry ^_^

gerrard pun xdpt award lg :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...