Ahad, 23 Januari 2011

yea , belog kesayangan dah berwajah baru dan bernama baru ! ngeh3 ..





dalam sekelip mate ye blog ni dah berwajah baru ! haha

aqu memang rambang mate pilih templates lawa-lawa ni.. so , decide amek yang ni je.. amacam? ok tak? oh ye , name pon tuka , saje lepas gian.. dari LIFE.LAUGH.LOVE ke BLOG BUDAK BAWAH UMO . haha.. Saje LLL tu dah banyak orang pakai kan? so , nak yang laen dari yang laen.. haha.. pulun betol kan?

korang-korang nak TANYE sikit.. mane yang lagi elok , yang DULU ke yang SEKARANG?





sebelum
.
.
.
.






mane lebih elok? font pon aqu gatal-gatal tukar.. haha.. ok la , saje nak promosi blog kejap? al maklum lah blogger otai BEN ASHAARI pon dah tukar wajah kan? belog ciput ni pon nak tukar jugak.. wuhuuuu..




10 Dah komen.. Anda?:

tomatokering :) berkata...

dua2 pon cantek ! janji tak berat nak loading . :)

Anna Cullen berkata...

@tomatokering :)

wuhuu , tq :D
ni pon blog nak kene diet lagik ni..

Anna Cullen berkata...

@nelly

blog biase2 je.. hik2 , baru lagi ni.. :D

Anna Cullen berkata...

@.ima.

wahh , gojez pulak.. mane ade , blog ciput je . hik

tq dear , btw :D

Anna Cullen berkata...

@matbangla

pink sngat ke ? hik

xmo r , nak pink jugak..

tq :D

sembil9n berkata...

eh...cam sme ngn ade blog tu sy jmpe =_=" sorry sbb ckp cmni~

Anna Cullen berkata...

@sembil9n

haha , biase la kawan..
satu templates untuk satu orang ke?
hikk , tak kan? so , bebas tuk dwnload and pilih mane2 jekk..

hikk

tq

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...