Isnin, 24 Januari 2011

saye suke bace novel.. anda?




Salam..

yuhuuu , tak sempat blogwalking hari ni.. sedihh :( . ni ngah tengok BUKAN DIRIKU last kat astro ria.. jangan lupe tengok ye? hik.. best nih.. sangat sedih tengok trafik ari ni.. tapi takpe la , tunggu esok aqu blogwalking sampai lebam !

ok , dah stop mengarut.

korang suke membace tak? membace tu hobi yang baek tw.. banyak kebaikan.. hik , aqu memang minat mmbace nih.. tambah2 g novel cintan tu.. dah beriban kat umah.. senang cket , sebab mom pon giler novel gak.. hikhik..



ni ANTARA koleksi yang ade.. tapi ni sikit je , sekarang dah tambah bnyk lagi.. tak la gilerkan sangat.. tapi minat la.. wuhuu.. korang sure ade HOBI masing-masing kan? jum la share hobi korang.. lagi satu , aqu suke camping n bende2 yang adventure kan? best best ! memang minat.. jum jum share hobi korang..




20 Dah komen.. Anda?:

syufaa berkata...

awakkk..byk nye novelll..kite xbpe bce novel..klau bce pon..benti tgh jln..hihih..

Anna Cullen berkata...

@syufaa

hehe , dulu pon salu bace tengah jalan je.. pastu lame2 sangkut lak.. :D

Arshieda Nabila berkata...

wah!banyknye novel!!nk pnjam!nk pnjam!

Fareha Rahmat (Bos Besar) berkata...

mak oii byknyer novel...tak tingin nak wat jualan bundle ker huhu...sy pun dolu2 minat giler ngan novel..skang tadak masa la....

Anna Cullen berkata...

@Fareha Rahmat (Bos Besar)

hehe , xmo jual2 ke hape.. nak simpan wat koleksi.. hikhik

:D

sembil9n berkata...

hee~ tgk tajuk n penulis gak~

Anna Cullen berkata...

@sembil9n

a'ah kan.. salu tengok cover depan die jugak.. hehe

paradoks hati berkata...

haha.hobi yg sama. sy pn suka baca novel :)

Eyfa Zalifa berkata...

banyaknyerrr!minat sesangat!!!!huhuhu..kalau buat GA,kan best:)hahahah!Bagi novel lama pun dh ok:)huahauahahahha!apapun,happy reading.saya pun suka baca!hahax!

Scha Lalala berkata...

@Eyfa Zalifa hehe. tak terpikir pon. sebab memang nak simpan buat koleksi je. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...