Khamis, 17 November 2011

JAMBORI PENGAKAP MALAYSIA KE 12 ANTARABANGSA @TERENGGANU 2011

yeahh , semangat ni nak pegi Jambori kali ni! Sape2 penah p jambori mesti tau kan.. Best gila kann. 19 hingga 25 November. So dekat seminggu jugak la aku tak update blog ni. Skarang tak siap pack apa2 lagi , tadi baru cari wogle. Sebab jarang pakai full uniform. haha.. puas jugak geledah satu rumah, last2 jumpak jugak.. Malam satgi iron uniform , petang satgi pack barang, baju2.. Petang satgi jugak p cari benda yg nak bawak p esok.

Dalam pukul 8.30 lebih la kumpul dulu kat Pendang. sekolah aku hantar 3 orang. Dua2 tu senior form 4.Tapi tak kisah la kan, kawan2 kat sana ada dah.. Kali ni buat kat terengganu, macam mana cuaca kat sana? tak menentu kan? harap2 lah tak hujan, nanti aktiviti semua tak boleh buat..

Ok, gtg. Line internet macam sial ni.. lagipon lepas ni nak kemas2 barang lagi. mana tau ade pape xdak ke, jenuh nak cari la.. Sape2 yang pegi kat sini? Jumpa disana yeahh? Saya dari kedah suka hatii~ Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~!

12 Dah komen.. Anda?:

♥Lady Ainaa♥ berkata...

Semoga selamat sblm, smse dan slpas kem nanti....hehehehe....Amin~

Rosalia berkata...

hati2 :) setia pgkp :D hihi

zaty berkata...

woah bestnya dpt ikut serta.enjoy kat kem ye anna.happy camping! :)

raje carl berkata...

hey hey .. awak diTAG ! http://chipsmoresaje.blogspot.com/2011/11/anda-ditag.html

Bulan Syurga Firdaus berkata...

smge mudah smua urusan kt pogram tu :)

Scha Lalala berkata...

@♥Lady Ainaa♥
Terima kasih.. dah slamat sampai pon.. :)

Scha Lalala berkata...

@zaty
memang best! ni dah balik pon. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...