Isnin, 14 November 2011

NEW LOOK


Yuhuuu , macam feminin sangat je tema kali ni. Haha. Macam mane? Okayy tak? Pink tak pink tak? Haha, scha berbelah bagi sebenarnye nak pilih background ni. huhu.. Tapi dah la, malas nak ejas dah dengan line internet yang lately macam ape je.. Tapi ade sape nak suruh editkan tak? RM5 topup ye.. haha, macam la ade orang nak.. sobss

Ni sebelum, hanye tinggal kenangan. sobss


SELEPAS



sekarang dah minggu last skolah , tak sabar2 nak tunggu skolah cepat2 habis ni. hhu. Pegi sekolah pon lepak2 je, cepat je kan masa berlalu.. Rasa macam baru je bukak sekolah haritu dah habis. Tengah tahun lepas sembang dengan mak. Cakap bile la nak habis tahun 2010, tak best duduk asrama kat sekolah tu. Huhu. Mak cakap ala 6bulan lagi je pon.. scha cakap lame la tu.. Sekaran bukan kate 2010 dah habis, 2011 pon dah dekat2 penghujung dahh.. Tahun depan PMR. err


k la nak blogwalking pulak. Dah lama gila kot tak singgah korang.. Tunggu scha datang yeahh! Babaii , xoxo!


p/s : Good Luck untuk semua kakak2 dan abang2 yang amek SPM. jawab elok2 tau..

17 Dah komen.. Anda?:

Scha Lalala berkata...

@Nurain Ali
Thanks youu! Macam comot je pon. ngeh3

Scha Lalala berkata...

@Paris Lipton
hehe, anyway thankyouu :) bese2 je.. xpandai.. huhu

zaty berkata...

simple tapi siyesly suka yg baru ni.tak npk serabut.nice done :)

Scha Lalala berkata...

@zaty
hehe thanks! mwahx! tehee. memang pon xmau serabut2. scha tgk pon pening, apetah lagi orang yg datang. hehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...