Ahad, 17 Jun 2012

Teknik Menjawab Soalan bersama Bank Rakyat n Berita Harian!

Sabtu haritu scha join Teknik Menjawab Soalan kat Kolej Mara, Kuala Nerang. Yg awalnya semangat sangat nak p tu bkn apa, nk g jumpak member2 lama je.. kehkeh.. Tapi ok lah, banyak gak benda baru.. 2010 dulu scha dk hostel kt smkdsa, pastu 2011 pindah.. Bile de program camni leh la jumpe member lama, sebab melibatkan byk skolah hihi..


Masa tgh teknik menjawab Science..




Best gak la, tiap kali rehat dapat makanan. Amboi mentang2 la bank rakyat punya, duit banyak lah kan. hihi.. Letih gak awal tu sebelum bertolak, dah cikgu bgtau pukul 7,dekat kul 8 pn ada lagi yg xmai.. Pastu tinggal jek la yg lagi dua org tu, haih.. xsuke betul org yg xmenepati masa ni.. 



Me wit Azieeeeeeeeeeeee! Lebiu so much fren! Kenal ngn dy masa kat hostel dulu la, pastu dy pn tukar jugak skali ngan scha, dy ke skolah pdg terap plak.. Sayang hg sangat sgt sgt sgt sgt sgt!! 



Berasal dari satu skolah yg sama, dkk satu bumbung.. satu katil.. Sume lah.. And skarang masing2 dah sekolah yg berlainan.. Aini sorang je still ngn skolah tu. Ni lah bestie aku yg memang bff la org cakap. syg gile kt ampa. xkira la jauh mana pn kita, kta tetap kawan smpai bila2 ok.. "Nothing gonna change ma love for you.." Ingat lagi, dulu slalu lepak atas katil smbil wat homework tu, yelah skolah petang.. pastu muka2 ni la yg nak kena kejut g mandi.. haha.. Rindu gila sume tu..


Azie ngn Aini yg comel.. 


We wit myraaa! Sorry la kualiti picture tak elok, mmg guna camera fon jek ni. hihi













Asal aku nampak pendek je ni?




till then. Bye2!




3 Dah komen.. Anda?:

NadyaBubble berkata...

Teknik menjawab kita kat sekolah je, haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...