Jumaat, 1 Jun 2012

Welcome back JUNE!

Salam Jumaat sumer.. Mcam mane holiday uols? Hebat? Best? Untungla.. Kita dok umah je :/ See. hari ni dah 1 Jun. Adoyai, sangat cepat masa berlalu.. Pejam celik pejam celik dah bulan 6 dah. Setakat bulan 6 ni belum ada lagi usaha seperti budak pmr. Haha. Nanti sedar x sedar tgk2 dah nak dekat dah pmr. Adehhh


533375_2176907559008_1736452341_1072167_1043120564_n_large


Memang sangat cepat masa tu berlalu kan. Apa je yg scha boleh cakap ialah gunalah masa tu dengan baik. Ciptalah pelbagai kenangan untuk dikenang.. cehh.. Haha.. Bulan 6 ni jugak ada jambori Pengakap kedah. and i really hope that scha boleh join jambori tu. Harap sgt takdak alasan lain dah yang kacau. Dua tahun sekali, sekali lagi tahun 2014 and masa tu scha dah spm plak. So rasanya masa tu dah xsempat nak join, jadi baik join masa sekarang rite. hehee. 






blablabla : Bye May, Hello Jun :')

3 Dah komen.. Anda?:

Datin Saxobeat berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Datin Saxobeat berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Datin Saxobeat berkata...

AwakAwak, nak tanya, Awak buat icon 'YoutubeTwitterFb' tuu acano? Hihi, nice blog btw :'*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...