Selasa, 26 November 2013

Pening2..

Pada saat sebelum tulis ni, berapa minit dok termenung fikir nak tulis entri pasal yang mana satu. Banyak sangat xttvt2 menarik yang dah aku skip. Maklumla semenjak pakai iphone5 haritu malas nak update blog sebab tinggal terus dah laptop, nak update dari fon tak puas. Nii dah iphone menghilangkan diri baru la cari laptop balik. ehehe

Nak update satu persatu event yang lama2.. Nantikan yaaa.. Wewee sedih tgk pageview hari2 kurang gila. Nak macam duluuu, update ja ada kawan2 komen. sobsobs. Nak kena aktif balik ni memandangkan sekarang tengah cuti sekolah.. Stay tunedddd

2 Dah komen.. Anda?:

Mizz Hatver berkata...

http://dotdotputrymirah.blogspot.com/2013/11/hallyu-waves-giveaway-by-putry-mirah_25.html jom join :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...