Jumaat, 8 Mei 2015

ORIENTASI FORM 6 SMKDSO

Yeay back to school. Ketika semua orang tengah happy nak masuk U, aku sedang happy sebagai pelajar tingkatan 6. Hehe takpa takdak rezeki lagi.. Tapi ni bukan penamat lagi. Tahniah la korang yang tengah seronok dengan result upu tu. Good luck di tempat baru! 

Scha dapat tawaran form 6 di Smk Dato' Syed Omar. Dapat sekolah ni sebab di Padang Terap takdak sekolah yang ada aliran sc, itu la yang bole sampai sini. Tapi x lama pn kat sini. Nanti kena tukar jugak sebab jauh sangat dari rumah. 18 May baru boleh isi borang tukar so taktau la bila boleh balik Smk Naka. Tukar aliran jugak amik aliran kemanusiaan sebab dah serik dengan sc. Cukup lah belajar benda yang aku tak suka dan tak reti haha. Cukup la jatuh sekali sebab sc. Takmau dah berulang lagi. 


Orientasi sampai 14 May. Ngantuk gila hari2. Dah la scha keluar rumah pukul 6.15 pagi. Letih hari2 ulang alik Alor Star dari Naka. Tapi sekolah ni best, enviroenment dia best, cikgu2 form 6 pn sporting tambah2 lagi PK tingkatan 6. Cuma sekolah ni jauh ja tu yang kena tukar gak tu. Yg lagi best lagu sekolah dia. Haha dah 5 sekolah scha pernah belajar, sekolah kelima baru best. 

Scha amik subject Pengajian Am, Sejarah, BM, Pengajiaan Perniagaan. Sebab aim nak buat law jugak. Upu tak memihak pada result scha so guna peluang stpm ni pulak la. Hope Allah ease everything. Tak sabar nak balik naka, study dengan girlfriends. Cepatlaaaa 18 Mayyyyyy

6 Dah komen.. Anda?:

NaD Dea berkata...

Assalamualaikum. Good luck for your future, awak ;)

Eka Tikah berkata...

takpe. form 6 pun ok what. kat mne belajar tu tak kira, janji belajar rajin2. insyaAllah boleh berjaya ^^

sherlina karina berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Nab Arrose berkata...

teruskan berusaha dan semoga berjaya :-)

Violet Sofia berkata...

Laaa... dah masuk form 6 ke Scha ni? Hehehe... ingatkan baya2 aizat tu jugak. Dah tu muka nampak cute sangat. Eheh! Kak Sofia bw dan follow Scha dari grup wassap Sbians member. If sudi, follow la blog Kak Sofia juga ye? Selamat berpuasa, Scha. ^_~

AS berkata...

Hi Scha, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I emailed you as well but I am leaving a comment to u too. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...