Selasa, 15 Mac 2011

SEGMEN BEN ASHAARI BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

.


Salam..

hari ni nak juin segmen bro BEN ASHAARI ;


'BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN'




BANNER BEN ASHAARI

nak join? KLIK SINI




Sila ceritakan latar belakang anda ..
ok, nama saya Shah Nur Aryana bt. Shah Jahan. atau lebih dikenali sebagai Scha Aryana. sebenarnye Shah Aryana lah kan, tapi biase lah, name glemer gituu.. ngeh3.. pastu saya baru 14 tahun ok.. kanak kanak ribena lagi. =_=' Anak first dari 3 beradik. sangat tak suke subject Mathematics. kenapa? ntah la. memang dari dulu lagi. berasal dari KEDAH darul aman. naka,kuala nerang,kedah. dan yang penting, saya tak hot,tapi cool~ lalala~


Profesion anda sekarang ?
profesion? oh,saye masih bersekolah di tingkatan dua baru .. dan, blogger sepenuh separuh masa. erk?


Blog favourite anda .. kenapa ?
blog bro BA tak yah nak cakap lah kan. saya suka blog macam.. saya! erk? haha. takde la, depends jugak. blog yang ade info,sempoi,dan cool gitu..


Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
hurm. first,kalau lambat loading tu memang lah. button X tu la aku p cubit. hee. dengan widget bermacam macam jenis. n tak suke blog yang terlalu cerite kisah peribadi. terlalu ok. hal dengan gf/bf tu. kalau sekali skala boleh la cakap 'sweetnye'. kalau dah slalu,menyampah jugak. tambah2 kalau still budak sekolah macam i ni.. hehe. pastu blog yang word die berwarne warni,kejap kecik,kejap besar. haa,dah dah la tu. blog ni pon gitu2 je, nak komen itu ini pulak. lalala~


Impian anda terhadap blog anda ..
impian? nak jadi macam bro BA, sis NURUL BADIAH, sis YUYU ZULAIKHA, HANIS ZALIKHA of coz. haha,tingginye angan2.. =_=' tak la, nak blog ni dikenali di  dunia  merata-rata lah. nanti boleh la saya buat segmen itu,segmen ini. kan kan? weheee~


k dah, nak makan. dah macam konsert linkin park dah dalam perut ni.. babaii ^^


.
.

33 Dah komen.. Anda?:

mas.saari berkata...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan...

seronoknya dapat kenal blogger2 dari pelbagai negeri!

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum.. aii.. orang utagha jugak ka.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

shah-kayrul berkata...

salam kenal...terjah dari blog ben

mai melawat geng kat kedah pulak...

me suya berkata...

its ok dik..bawah umur pun ttp boleh berkenalan kan salam singgah

nadiemsharmz berkata...

salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Scha Aryana berkata...

@fRaMe LenSeS

yap,blogger utagha gak la ni. ok2, hehe, tq ^^

Scha Aryana berkata...

@me suya

hehe, salam kenal.. tq sis ^^

Scha Aryana berkata...

@nadiemsharmz

waalaikumsalam.. i will. tq singgah ^^

Scha Aryana berkata...

@Gnie@SimplyStyle

hehe.. thanks kat parents saya bagi name tu. ^^

~CiK TiNieY~ berkata...

wah org kedah na?cheq nak kawan ngn org kedah....hihii

meh jenguk meh blog akak...kih3

http://zihnunfatin.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Rafi Nilhan berkata...

salam kenal..dari blog B.A.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

sha berkata...

singgah sini.
Sha blogger kedah jugak..
Naka kat mana?

cik ayin berkata...

blogger pahang sini..keep blogging :)

aimi shahida berkata...

jalan jalan dr segmen BA ,
saya org kedah jugaa :)

^^
salam kenal

Scha Aryana berkata...

@~CiK TiNieY~

hehe. hai akak ^^
nanti saye terjah. tq ^^

Scha Aryana berkata...

@ardinihumaira

ahah,mane ne comel.
sis lagi comel. hehe ^^

Scha Aryana berkata...

@sha

naka kat kuala nerang.
tahu kuala nerang?

akuwanblur90 berkata...

singgah dari blog abg ben..

psss : boleh tak singgah blog nie?? tuan tanah bagi ker?? erk

Scha Aryana berkata...

@akuwanblur90

hehe.. boleh je ah. thanks singgah ^^

Kei Seichi berkata...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

sabree hussin berkata...

jangan wisau, semua orang boleh jadi hebat, asalkan usaha tu pun sama hebat macam orang-orang lain yang hebat-hebat tu

pRiNCe berkata...

selamat berkenalan....saya blogger kl...
:)

jom jadi member nak???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...