Jumaat, 13 Disember 2013

Life Is Cun dah Berheader Baru!

Fuhhh, letih baq hang.. Boring dah scha tengok header lama tu , memandangkan memang takdak keja ni scha pn godek2 la photoshop tu. Daan taraaaaaa siap la header baru untuk blog kesayangan ni. Amacam? Komen sikit? Ehehee

BEFORE


 AFTER



Komen korang? Before or after better? Hee. haa scha memang tak ambek tempahan ye sayang2 semua.. Bukan sebab apa, sebab scha tak reti nak buat kat org. Takut tak sampai citarasa yg orang nak. Scha buat kat scha sendiri takpela sebab ikut apa yg scha suka. Hee till then, chowwww

20 Dah komen.. Anda?:

Aisyah azizon berkata...

aloloo.. comelnya header dia. buat kat kita boleh? hikhik

Scha Aryana berkata...

@Aisyah azizon ecehh thanks ecahh. Aip aipp sila baca diatas. ekeke :*

Mizz Hatver berkata...

cantiknya ^^ . Jom visit my blog .

{http://dotdotputrymirah.blogspot.com/}

ikyp ikyn berkata...

akk gune font ape cntik lah?? ^^

Scha Aryana berkata...

@ikyp ikyn Yg Scha tu font 'jellyka delicious cake' yg aryana tu 'century gothic' ;)

Liza Licha berkata...

nice header dear.. simple je. tapi cantik sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...