Khamis, 17 Februari 2011

Tips Nak Cover Malu.



Salam..
yuhuuu , kali ni bagi TIPS NAK COVER MALU dekat korang sume. penah 'ter'jatuh depan ramai orang? penah kan? haha. tadi kat skolah NAK terjatuh waktu nak pegi cafe waktu rehat kat sekolah tadi. nasib tak jatuh. kalau tak.. malu,malu..





1.tersepak batu
bila dah terjatuh tu,tengok2 dulu ada orang ke tak.. pastu agak2 orang tak perasan pon,korang terus bangun buat tak tahu je.. tapi kalau agak ramai orang kat situ,korang buat2 la cari barang korang terjatuh ke..


2.jatuh moto or basikal
korang bangun balik,pastu korang buat2 jatuh lagi. dan ulang banyak-banyak kali. mesti orang ingat korang saje2 nak buat lawak.


3.terjatuh dalam longkang
korang terus kutip sampah2 dalam tu.. dalam mase yang same, mesti orang ingat korang tu prihatin kan kat bende bende macam ni..


4.terjatuh tangga atau waktu naik bas
dalam situasi ni,korang cakap la orang belakang tu tolak korang ke.. biase lah kan, waktu sesak sesak macam tu, senang la sikit nak cover kan? tak sempat la orang nak perasan..


5.salah masuk mana2 tempat
masuk je tempat tu, then buat2 cari orang.. confirm la kan takde orang tu. pastu cakap 'eh,takde ke name tu kat sini,memang takde eh'?. haha. pastu kuar je lah.


6.ape2 jenis jatuh pon korang cakap je 'adoiiii , hari ni memang betol2 malang lah. asyik jatuh je..' pastu bangun macam biase..


7.kalau dah tak tahu malu tu, tak yah la wat pape. haha



sekian..

bende2 ni aku reka2 sendiri , selepas tengok kat FB. pastu aku buat la entri sebab dah takde idea lain. hehe. korang nak ikut or tak, terserah korang la. tapi pesan aku.. Baik ikut ok.. ngeh3



.

23 Dah komen.. Anda?:

pha is berkata...

kalau terkentut kuat2 depan orang ramai pulak cm ne? hehehe

Anna Cullen berkata...

@pha is

haha , law camtu eh..

cer try yang ni

'eh,bau ape ni? sape lakk yang melepas ni,adoii'.. haha

;)

tomato berkata...

hahaha ! ok la tuh ! kekekeke :D

AesyaZealous berkata...

haha sy pernah jatuh tangga.smpai terduduk. mase tu tgh ramai org.perghhh cover buat2 duduk..hahaha..

Anna Cullen berkata...

@AesyaZealous

hehe.. buat buat duduk eh?

malu malu

:D

She's retarded berkata...

malunya kalau jatuh depan lelaki hot
kekeke

Anna Cullen berkata...

@She's retarded

haha , kan kan?
tak sempat dah la nak cover2.. =_='

:)

Bobo berkata...

klu jatuh cinta pulak cmner?hehe

Anna Cullen berkata...

@Bobo

err, jatuh cinta?
yang tu xtaw la , xde pengalaman.

hehe

:D

nadira shahid berkata...

xpun klau jtuh, pura2 raba sane sni smbil ckp 'mane tongkat ni?' ;P

Anna Cullen berkata...

@nadira shahid

ahaha. nice tips lah. boleh jugak tu kan? hehe :)

ghost writer berkata...

haha..tips tip top untuk menunjukan rasa malu lebih besar...

Mohd Syahidi berkata...

hahaha....cm leh pkai jer idea nk cover jtuh nie....hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...