Jumaat, 12 Ogos 2011

Font comel dan cantik


Hari ni sha bosan tak tahu nak buat ape, jadi sha nak share dekat korang semua.. font2 yang comel dan cantikk! Memandangkan terlalu banyak font2 ni. Korang tengok lah dekat gambar kat bawah. Cara nak download pulak. Korang just cari nama2 font yang korang nak tu. Then cara download nya korang boleh tengok sini. < CARA DOWNLOAD DAN INSTALL FONT > 

Sorry scha tak dapat nak carikan link tu bagi korang, sebab link tak laju skarang. Ala senang je. Cari je nama font tu k. 




SO APE TUNGGU LAGI. CEPAT2 LA DOWNLOAD. MACAM MANA CARANYA? BOLEH TENGOK SINI. CARA DOWNLOAD FONT. OK.. Ingat tau. scha malas nak cari link2 download tu sebab skarang line tak laju. JADI, kalau korang nak download. Cari je nama font tu k? Confirm ada, kalau takde tu tipu. Hehe. 

Banyak lagi yang cantik2, korang cari la sendiri. Scha slalu cari link2 kat bawah ni.


kalau sha jumpa yang cantik2 lagi sha share kat sini. Babaii!




30 Dah komen.. Anda?:

cik dot berkata...

cantik gler. mmg r tgn gtal nk dwnload. thanks. ^^~

ZOMBIE ♥ ♥ ♥ berkata...

comel ,,
thanks sebab share ,,
dah lama cari ,,
haha =)

Scha Aryana berkata...

@cik dot

hehe.. download banyak2 kk.. sama2 :)

Scha Aryana berkata...

@ZOMBIE ♥ ♥ ♥

yeahh. memang comel! ok dear, welcome :)

Иʋяαιиα αƨʏιզιи berkata...

pffff !! byknyer , penad lha nk download sume , tapy siyes , sume comei2 , haha ^^ thnxxx share :)

Scha Aryana berkata...

@Иʋяαιиα αƨʏιզιи


hehee, yeahh.. banyak lagi tau.. malas nak letakk.. okayy welcome ;)

saharinasaharudin berkata...

comels!thanks for sharing sha :)

asy faro berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Bebear Koko berkata...

thankz sbb share.. nnt boleh download nak wat header.. mesti cantik kan.. :)

Scha Aryana berkata...

@asy faro

hee, trimass yaa.. datang la slalu ;)

Scha Aryana berkata...

@Bebear Koko

okayy, no biggie.. sama-sama ;) yeahh, mesti lawaa :D

aien berkata...

awak , thanks sharing . sye pinjam gambar2 tuu eh . hee thanks :)

Dania Bella berkata...

Wah, lawa nya font. Thanksss sharing.

Syila Said berkata...

Scha.. I nk follow blog u. U follow blog i blh? I msih bru dlm blogging ni...TQ

Nurul Anisah berkata...

Cantik.thanks sharing the font :)

Tanpa Nama berkata...

lps install nk gune bende uhh kat mane.. xde phshp pon

Scha Lalala berkata...

@Tanpa NamaKat mana2 je awak. Word ke, pape jelah yang gunakan font :)

Nuna Pringia berkata...

wah comelnya! geram je nuna tengok! hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

Mane mane nak taip??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...