Selasa, 1 Februari 2011

Yea , Dapat AWARD.. Thanks SHU and SHEFA :)

.
.
.

yuhuu , dapat award !

haha , abaikan ayat over eksaited tu.. first Award tuk tahun ni.. wehee , thanks SHU coz bagi award ni.. Thanks jugak at SHEFA coz tag tuk award ni.. kebetulan Award yang same.. suke! mekaseh =)








bila korang start blogging ?
* 14 November 2010.. baru sangat lagi =_='

korang rase mane lagi best ? ( blog , twitter , facebook , formspring , myspace )
* blog.. semestinye blog ! twitter aqu jarang bukak.. salu bukak blog n FB je.. formspring pulak memang aqu jarang-jarang je bukak.. xlarat nak jawab soalan.. huhu

korang rase nak tak jadi blogger popular satu dunia ?
*waaa , semstinye nak ! haha.. tapi macam mane.. aqu xpandai lah pasal blog ni.. laen la macam BEN ASHAARI ke, SIS FATIN LIYANA ke, SIS NURUL BADIAH ke, HANIS ZALIKHA ke.. kan best.. wehee

korang betol-betol puas hati ke ngan blog korang ?
* tidak sepenuhnye kott.. sangat x pandai nak maen edit-edit , decorate blog ni.. tengok la blog ni.. pakai template 1 set , tu je kot yang nampak 'cantek'.. kalaw tak , sangat-sangat lah simple.. tapi I LOVE MY BLOG <3 wehee

pandangan korang tentang blog http://babuntal.blogspot.com/
* sangat comel.. PINK pulak tu.. i likeee ! takde yang negatif kott.. sume comel.. kemas , teratur.. memang best.. wehee

korang rase blog korang dari usaha sendiri ke dari orang laen ?
* sendirian berhad ok..  just tengok tutorial-tutorial tu memang la kan..

tag 4 orang
* malas la nak tag-tag ni.. wehee.. tapi kejap..
Follower
reader
awak !

boleh tak ? haha.. sory , mang takde idea nak tag sape.. sape nak amek lah..



.

4 Dah komen.. Anda?:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...