Ahad, 27 Februari 2011

dah join heartbeat. so, sape klik satu eksrem ye. hik. korang nak Heartbeat jugak?

.


Salam readers!

Aku dah join HEARTBEAT tadi. kalau nak tunggu NUFFNANG, bertahun lagi la. hik. so, korang nampak tak iklan tu? ok kalau tak nampak , kejap.





.




haa , nampak kan?

jadi, awak awak yang baik hati, tolonglah klik ye. nanti saye banje eskrem malaysia satu ye? hik. pada yang blom ade HEARTBEAT ni, nak tak? meh tengok sini.



1. klik gambar HEARTBEAT.MY seperti dalam gambar tu.





2. klik Create an Account.




3. penuhkan ruang ruang tu. Tulis maklumat lengkap ye.


4. Tick I Agree To Heartbeat & Klik Continue




5. Klik join Hb....... *tengok gambar dibawah.


6.click Online Application.


 


7. isikan ruang kosong tu,



8.click MY HB!AFFILIATE


9. clik Get a code

10.  copy code-code yang ade tu. Horizontol. Square. Vertical.



11. Design >>>> Add a gadjet >>  HTML javascript


12. Seret kotak-kotak tadi tu macam gambar dibawah.





OK DONE!




byebye ^^

4 Dah komen.. Anda?:

Nurfarahana Abdul Aziz berkata...

dah ade heartbeat..i've done click yours..=)

follow pon dah..

roxybelleiyramethyst berkata...

hye dear...da folo awk...maen click2 pape yan patut gak...heeee ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...