Jumaat, 4 Februari 2011

ewww , haha

.




.
Salam.. korang , thanks sangat sangat pade yang follow ! <3 <3


tadi dekat FB , ade yang share video ni.. i double triple LIKE lahh this video.. masuk blog CIK EPAL pon ada post entri ni.. PLease take a note ya yang selalu letak W kat belakang tu. or menggantikan huruf A.. tergeliat lidah nak sebut tau.. haha !



cepat cepat tengok !






memang terbaek dari ladang lah video ni.. aqu pon ade pakai shortform jugak kan.. tapi takde la pelat pelat sangat.. tergeliat lidah kot nak sebutt.. nga wat peww tu? nyeww.. haha.. tak boleh belahh okkk !




.

16 Dah komen.. Anda?:

syufaa berkata...

hohoo..xdpt nk tgk vdo nehh..line lembapp..ape motif vdo ni sbnrnye? =.="

Anna Cullen berkata...

@syufaa

hehe.. dia cakap cakap pasal yang orang selalu letak W dekat belakang perkataan tu.. macam 'nga wat pew'.. hehe.. so dia cakap cer tulis penuh penuh tengok..
lebih kurang camtu la..

hik :D

a t i E n a b E r n ! berkata...

@Anna Cullen :alaa,,bru jerr cdng nak tengok video tuh..tpi,,atien x boleh tgok laa..berukband nie nak kene hempas dlu baru line jerr laju..

Anna Cullen berkata...

@a t i E n a b E r n !

hehe.. alaa , ruginyee..

nak buat macam mane ,

:D

bact berkata...

kih3..
gua kenal mamat neh..

syufaa berkata...

uikk..haha..now i get it..mmg trend bdk skg kan! ckp ade bhs 'w'..hihihi..

Anna Cullen berkata...

@syufaa

hehe.. dorang pk comel kott? terikut ikut lah katekan..

Anna Cullen berkata...

@NOOR FATIN

hehe.. kalo pakai cap tuh mang ensem :P

Eyka berkata...

wah2~ dia ade blog kew?? giler la..eyka memg fanatik dy..suke video 2 taw! hee:)

Anna Cullen berkata...

@Eyka

A'ah , kat atas tu blog die :)

kan ? memang best sangat.. sempoi je

anak uncle azhar berkata...

ok, tu memang gedik gila eww eww, HAHAHA , loikee gila this videoo ! KEKEKEKEKE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...