Rabu, 9 Februari 2011

Saya baru ada TWITTER.. hehe

.




.
Salam..


dah dapat agak nak citer ape hari ni? hehe.. baru buat TWITTER  ni last week kot.. eh, bukan baru buat.. dah buat lame dah.. last year lagik. tapi dulu tak tahu pakai twitter nih.. sekarang pon, main gitu gitu jek.. best lah twitter neh kan?


aku baru try ber'tweet2' dengan retis dulu, macam FAFAU, SAZZY .. dorang rajen balas.. SCHA pon selalu.. erh? ape? owhh.. tawu lah korang dah biase sangat camtu ea? hehe. korang ade? kalo ade meh ADD aqu.  Cepat KELIK sini untuk ke TWITTER SAYE... dah add? ok,terima kaseh. taknak pon takpe. hehe. kalo dah add tu,tegur tegur lah saye ye? huhu









Follower baru 21. kesian tak? kalo kesian cepat folo. hee








.

9 Dah komen.. Anda?:

Aiydalela berkata...

wah! ok la tu. sis tak reti sangat nak ber'twit'. tp akaun nya ada :)

Anna Cullen berkata...

@Aiydalela

hehe.. saye pon pakai tulis je.. xtahu sangat pon..

:D

eja berkata...

same la eja da lama ade twitt...skg ni da aktif sikit la...bnyk folo artis je...heheh..ni eja punye...ejarazif

Anna Cullen berkata...

@eja

hehe. tu la.. artis je banyak.

ok , dah folo :D

anak uncle azhar berkata...

tak reti betol nak guna benda alah tu, ^__^

anak uncle azhar berkata...

tak reti betol nak guna benda alah tu, ^__^

♪..aq[daN]pUteraku..♪ berkata...

hehe..kak ada tweet, tp tk reti nk main... ;P

Anna Cullen berkata...

@?..aq[daN]pUteraku..?

hehe.. same la.. bukak pon , pakai hantam je ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...