Selasa, 8 Februari 2011

Kempen Aku Minat Aku Follow Bukan Aku Follow Hang Follow~

.




. Salam..

Online kejap je ni , pastu jalan-jalan tadik jumpe kempen ni.. kempen ape?




Aku Minat Aku Follow , Bukan Aku Follow Hang Follow.


ok , sebenarnye aqu tak lah kisah sangat pade yang salu tinggal komen 'follow u , follow me back ^^'  tu.. tapi agak kisah la jugak.. hehe.. nak blogging kene la ikhlas kan? ni pegi follow banyak banyak blog sebab nak dapat banyak follower jugak.. FOLLOWER BANYAK ni penting ke? kalau dah beribu ribu pon , dorang bace ke entri korang tu? 


bukan nak cakap.. tapi , ade jugak kan , die camni lak.. 'follow u , follow me back'.. ok fine. takpe lagi. pastu check kat dashboard tak naik naik pon Follower tu.. still banyak tu lagi.. ok. yang ni memang aku marah ok. tapi , dah selalu sangat jumpe camtu , so dah tak heran..


ok. maybe dorang memang nak FOLLOW , tapi disebabkan dorang komen dekat shoutbox terlebih dahulu , so dorang terus lupe follow? macam tu? mungkin..


kesimpulannye , tak semua blog saye follow balik.. yang saye berminat je.. tak cakap , blog saye menarik. blog saye pon , bukan ade orang minat pon.. ade ke orang selalu singgah blog budak 14 tahun ni? huhu..  tapi apa apa pon THANK YOU VERY MUCH pade sape sape yang follow blog ni.. terime kaseh ye? koranggg memangg besttt ! ;)






korang nak TANYE.. nak follow orang pon ade had ke? kalau ade sampai berape ea? sorry tak tahu,baru lagi.. wee




.

6 Dah komen.. Anda?:

Pendapat Syah berkata...

tak pelah..kalau rasa nak follow, follow je..tak elok juga suruh follow balik..mybe klu seseorang tu follow kita tanpa gitau, mybe tergerak juga pi cari dia n follow..huhu..

p/s : followers ramai pun tapi tak berkunjung kt blog kita, payah juga..

jom join contest kempen tak nak buang bayi..

http://myqurratuaini.blogspot.com/2011/02/contest-kempen-tak-nak-buang-bayi.html

Anna Cullen berkata...

@Pendapat Syah

A'ah. setuju! bukan nak cakap , blog yang tak 'difollow' balik tu , xbest.. bkn camtu..

blog ni pon tak ape pon..

:D

EmanCloud berkata...

thx join nanti eman listkan blog yang join hujung minggu ni =)

Fashionista berkata...

memandangkan sama template..i follow...hahaha

Fashionista berkata...

memandangkan sama template..i follow...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...