Isnin, 10 Oktober 2011

Sorry blogg, saya suka Reblog je skarang! Tumblr ~

.


Yuhuu, im backkk! yeahh, eksaited kemain aku nak menaip kali ni. Lama gila tak update. Betul2 takde mood lahh , dah falling in love dengan Tumblr ! petang ni budak2 pmr bukan main happy lah eh, PMR dah habis. aku seronok je sekarang, tahun depan baru turn aku. EH? cepatnyee! Rasa macam baru je amek result UPSR. haha.   dah tingkatan dua aku kann.. 14 okayy, bukan 24. Ramai kan cakap aku matured. Tengok gambar kat atas, kalau korang tak tahu umur aku, agak2 berapa yang korang cakap ye?

Okayy, act nak bagitau yang aku dah ade tumblr! woot woot! Alahh2, tahu le korang dah lama ada ponn. Aku buat dah lama dah tapi tak penah bukak pon. Sebab ingatkan tak best, yelah mase tu aku tak paham lagi tumblr ni macam mane. Then tengok ramai yang cakap tumblr best, aku pon try la explore hari tu. Then terus jatuh hati dengan dya! Cool right? Hahaaa, jakunn --' 

Buat yang tak tahu tumblr tu macam mana, korang google je. Buat korang yang dah ada pulakk, tinggallah link korang kat komen k? Tinggal tau, tak tinggal aku sekeh. Wuwuu. Ni link tumblr haku. SCHALALALAA.TUMBLR . alah takde mende lagi, kosong je. Ade la sikitt. Hehee. 











5 Dah komen.. Anda?:

zaty berkata...

haha..suka yang last tuuu.dulu kat sekolah selalu ja masalah dgn maths,i mean add maths! yg lain ok je. huhuuu.. :)

annshana0706 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
annshana0706 berkata...

following u

my tumblr - annshana0706.tumblr

follow me back ^__^

Scha Lalala berkata...

@zaty

hahaa kann, scha memang tak suke maths ni, tak kire la maths apa pn. add maths lagi la kann.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...