Sabtu, 31 Disember 2011

Byebye 2011, Welcome 2012 :')

Hai korang semua! Malam ni countdown kat umah jek. Huhu. Lagi best apeee, kankan? Lagipon aku tak pernah pn sambut new year or what. Untunglahh aku duduk kat kampung ni. mane lah ade bende macam tu :') Esok, 1 Januari 2012, aku dah jadi pelajar tingakatan 3. PMR yeah. dan lebih rasmi lagi pada 9 April! Hewhew. Bagi aku, 2011 banyak kenangan manis dalam hidup aku. Antaranya, baru2 ni, aku dapat pegi Jambori Pengakap dekat Terengganu. Memang kenangan yang tak boleh dilupakan.

2011 jugak aku pindah skolah. huhu. Smk naka yang memang dekat rumah je. hai.. rindu kawan2 asrama syed ahmad dulu.. Wani, Syifa, Azie, Ekma, prissana,Fatin.. rindunyee.. lama tak jumpe kan.. sobss :'( korang memang kawan yang terbaik.. kawan2 aku ptt bangga kalau bca post ni. harhar



Dalam 2011, aku banyak main2 je sebenarnya. Huhu. Jadi pada tahun depan, lagi2 aku nak amek PMR. Kena blaja rajen2 lagi.. Mak ayah aku dah banyak bagi ape aku nak.. Ape pulak aku bagi kat dorang kan.. huhu.. Tapi azam 2012 memang nak blaja rajin2.. Jangan enjoy sangat.. Banyak sebenarnya.. dah cakap pada entri sebelum ni. hewhew. Tapi biase la, kalau dah mula menaip memang agak susah nak berhenti. Macam2 pulak idea main. :)

Bersyukurlah sebab kita masih boleh bernafas lagi di muka bumi ni.. Dapat lagi teruskan hidup ni.. 

Esok pulak, kitorang nak buat benda2 untuk hias kelas. kitorang memang rajen. harhar. Semangat lah katakan.. Tapi tunggu lah tengok tengah2 tahun nanti, kelas jadi apa pon dah malas nak kesah. hewhew. Tahun depan jugak, i want to be more closer to Allah.. Apa2 pon.. 2011 banyak bagi kenangan manis pada aku.. And i hope, 2012 will be much better than 2011. Insyaallah. :')



blabla : Tunggulah berita/ paper sehari dua lagi. Mesti macam2 cerita.. 

6 Dah komen.. Anda?:

Bulan Syurga Firdausi berkata...

yup btl alhamdulillah masih bnafas kn...slmt thn baru ye...

^^eKaTiKaH^^ berkata...

huuh, lagi beberapa minit jew lagi nie.. HAPPY NEW YEAR :)

#bersyukur sebab masih bernafas lagi :)

Scha Lalala berkata...

@^^eKaTiKaH^^ 30 minit lagi! heheh happy new year! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...