Khamis, 22 Disember 2011

Tahniahh buat korang yang dapat berjaya dlm PMR!

yuhuu, afternoon all! Hari ni facebook penuh dengan result PMR and virus yang menyemakkan wall tu. Facebook ni memang tak habis2 dengan virus kann. --' 

Anyway, Congrats untuk korang yang dapat result pmr hari ni. Tahniahh buat yang berjaya! And pada yang tak, jangan lah putus asa, SPM tengah tunggu anda jee. Acehh, tapi tahun depan turn scha pulak. Sekarang tengok orang dulu. Hehee..  Mood skolah datang kann. Azam tahun ni tak berjaya selesaikan, bermakna azam tu akn ada jugak pada 2012. RAJIN, RAJIN! huhuuu

1322738833394746_large


Korang semuaa, share la result korangg sama ;D

6 Dah komen.. Anda?:

zaty berkata...

anna pn pmr kn tahun depan.study rajen2 tauu! :)


jom singgah
http://hisomi.blogspot.com/
:DD

AmyZana berkata...

belajar rajin2 ya sis ! ^^

Emy Sharmimi Nadia berkata...

he... bljaa rajin2..... heeee..

alhamdulillah, emy dpt 8a hari tu...
moga dpt 8a jgk yee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...