Ahad, 15 Januari 2012

JOM EXCHANGE BLOGLIST

Yeah bestnyee ahad cuti! Kalau tak, hari ni nak kena berdiri dekat perhimpunan. Dah la lama.. ekeke.. So untuk hari ni, terfikir pulak nak kemaskan blog. Bloglist pon ada sikit ja. Ada sape2 nak tukar tak? Maknanya, scha letak link awak kat bloglist scha, awak pon buat benda yang sama. Tapi dekat main page tau. Senang je.. Sape2 pon bole, tapi kalau boleh jangan la yang update sebulan sekali tu.. hehe

Kalau nak, just komen kat bawah ni je k. Pastu siap. Senang la scha nak singgah nanti kan. Lagi banyak lagi bagus. Hee.. 

25 Dah komen.. Anda?:

Fatini Ismail berkata...

http://www.fatinihajiismail.blogspot.com/

Picoz Shupalula. berkata...

Saya nak! hehe. Nanti inform kt chtbox okeh? ♥

Nazri Hanafiah berkata...

http://nazrihanafiah.blogspot.com

best la singgah sini..ade arrow yang kiut...like2...haha

Nazri Hanafiah berkata...

http://nazrihanafiah.blogspot.com

best la singgah sini..ade arrow yang kiut...like2...haha

Darl Eqa berkata...

woaaa !! best2 !! eqa maoo boleE? tehee :)

hanihyzaf berkata...

http://onewanieloveice.blogspot.com/

blacksweetgurl berkata...

http://www.rosesweetgurl.blogspot.com

naUrah_naOmei berkata...

http://mynameisnaurah.blogspot.com

nick blog =)

Scha Lalala berkata...

@naUrah_naOmei hehe bese2 je.. ok thanks! t scha letak eh :)

Kakiwayang berkata...

www.kakiwayang.com ...yeah...=)..nanti letak..

syAzAnA berkata...

nak jugakkk!

www.syazberry.com

syaz, letak link scha ek! :P

Scha Lalala berkata...

@syAzAnA hee ok! scha letak skang jugak!

Ziera Ieyah berkata...

visit my blog too...hehe http://zieraieyah.blogspot.com/

The Puffy Clouds berkata...

hi visit us http://thepuffyclouds.blogspot.com

samsul arifin Motamat berkata...

dah letak link kat blog saya

ni link blog saya : http://androzip.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...