Selasa, 28 April 2015

LIFE IS CUN FEATURED IN BERITA HARIAN

Lama sangat dah ni Life Is Cun featured in in Berita Harian tu. 24 September 2014 yang lalu. Tapi memandang masa tu scha sangat sangat busy dengan spm so sekarang lah baru sempat nak update nya. Hari kak azma aka reporter BH tu contact pn scha tengah ada kem untuk spm tu. 




Ala masuk bahagian skor je. Bahagian blogger remaja. Thanks kak azma yang interview scha. Main jawab je tu haha. 




Kebetulan pulak kak azma amik gambar ni. Gambar cikgu2 scha masa anugerah cemerlang. So hari tu, masa dalam kelas Chemistry , tetiba cikgu idris kata "scha masuk berita harian la harini" . So dah agak la oh mesti dah keluar haha kantoi dah la pasal blog ni. Lepas pada tu ada satu hari tu cikgu tu tegur. Cikgu baru gak lah. Tegur. Pastu kata eh kenal ke. Dia jawab kenal je, i baca blog u. Hahahahaah 

Terima kasih kerana membaca! Xoxo! 

5 Dah komen.. Anda?:

Hafiz Hafizol berkata...

mesti dia nie popular dekat sekolah kan? hehe

Scha Aryana berkata...

@Hafiz Hafizol Popular hapanya.. Haha kita geng2 cool ja

sherlina karina berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...