Selasa, 21 April 2015

UJIAN SIKAP PENGAKAP RAJA 2015

Alhamdulillah.. Dah selesai pn ujian sikap daerah padang terap untuk juniors yang akan p ke temuduga king scout nanti. Semangat waja ja p ujian sikap ni sebab tahun lepas dah mai sebagai peserta n sekarang mai sebagai pembantu pulak haha. Pembantu lah sangat. 



Penat scha aja budak2 ni cara buat bushman thong bole pulak p tarik diri haha sadis aih. Tapi takpala. Bushman thong ni benda penting la untuk p temuduga nanti, tak boleh buat memang blur lah sorang2 kat ujian tu nanti.

My girlfriends. Dengan kem jalah boleh lepas rindu kat depa sebab hari lain memang semua tak keluar rumah walaupun rumah masing2 tak jauh mana haha memang tak la nak jumpa.

Latihan kawad tongkat. Semua ni persediaan untuk ke temuduga lah. 




Ha nilah muka2 pengakap raja smk naka tahun lepas. Tahun ni untuk melisa dan KA mohon jangan give up dan bertahan lah sampai habis yee. 

Tu jalah nak cerita. Aktiviti kat sini semuanya untuk persedian ke temuduga.  Depa siapkan buku log, belajar ikatan2 semua tu jalah. Masa start type entry ni haritu depa tak pegi la interview tu to baru sambung harini maksudnya depa dah lulus pn interview tu hihi. Congrats lah buat melisa yg malam2 pn mai rumah sebab takut tak boleh buat bushman thong tu haha.

Untuk semua calon pengakap raja tahun ni, good luck okeh! Nanti jangan berhenti pulak sebelum pentarafan. Mcm km tahun lepas yedak sat nak sat tarik diri ahaha maaf lah semuanya. All the best! 



0 Dah komen.. Anda?:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...