Khamis, 10 Mac 2016

NOTA PENGAJIAN PERNIAGAAN BAB 1 SEM 1 TINGKATAN 6 (PERNIAGAAN DAN PERSEKITANNYA)

Nota-nota ni semua untuk kegunaan scha masa belajar dulu. So semua pun ikut cara sendiri je. This is my favourite subject! Boleh la buat rujukan ka, save as picture ka apa-apa pun. Semoga bermanfaat! Boleh click link bawah ni untuk ke bab-bab seterusnya. 


BAB 1 PERNIAGAAN DAN PERSEKITARANNYA
BAB 5 SUMBER MANUSIA


BAB 1



1.1 PENGENALAN KEPADA PERNIAGAAN












1.2 PERSEKITARAN PERNIAGAAN







1.3 ENTITI DAN AKTIVITI PERNIAGAAN











GOOD LUCK!

7 Dah komen.. Anda?:

Tanpa Nama berkata...

thank you for these notes, at least i can cover them much easier now. and btw, the faktor persekitaran umum one, you missed sosiobudaya, politik dan perundngan , teknologi.. heee but all in all, THANK YOU xD

Tanpa Nama berkata...

sila perbaiki tulisan...

Scha Aryana berkata...

@Tanpa Nama

haha tu nota utk kegunaan sendiri, nak tulis elok2 makan masa plak, ckupla sekadar cepat n faham hihi tq

Scha Aryana berkata...

@Tanpa Nama

hee yupp. you're welcomeee. all the best

Siti zue berkata...

Bgus la kak nota ringkas akak bt ni 😍 tq for sharing 🌹

FaRis HaQimi berkata...

thankyouuu.sem 1 dlu dpt F.hrap2 nota ni dpt bntu sy dpt A la ulangan ni hehe

FaRis HaQimi berkata...

thankyouuu.sem 1 dlu dpt F.hrap2 nota ni dpt bntu sy dpt A la ulangan ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...