Rabu, 9 Mac 2016

NOTA PENGAJIAN PERNIAGAAN SEM 1 TINGKATAN 6

Nota-nota ni semua untuk kegunaan scha masa belajar dulu. So semua pun ikut cara sendiri je. This is my favourite subject! Boleh la buat rujukan ka, save as picture ka apa-apa pun. Semoga bermanfaat! Boleh click link bawah ni untuk ke bab-bab berkenaan. 


5 Dah komen.. Anda?:

Ain Nadia berkata...

Assalamualaikum akak. Klu ada terbaca komen ni boleh tolong whatsapp sy 0137573074 nak tanya pasal form 6 klu tak keberatan la huhu tkasih bnyk2. i will appreciate it

farisaiman berkata...

Assalamualaikum kakak , tolong whatsapp saya sekali ye 0179194408 , saya betul betul nak tahu tentang tingkatan enam dan subjek ini

farisaiman berkata...

Assalamualaikum kakak , tolong whatsapp saya sekali ye 0179194408 , saya betul betul nak tahu tentang tingkatan enam dan subjek ini

Tanpa Nama berkata...

akak boleh x email saya pasal pengajian perniagaan ni ..... annheera09@gmailcom .... tolongyer kak trimas :)

Tanpa Nama berkata...

apa tips akak untuk hafal fakta² ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...