Rabu, 18 Disember 2013

Scha conteng-conteng

Dah lama dah scha tak conteng2 sebenarnya. Scha masa sekolah rendah dulu suka sgt melukis. pastu makin lama makin malas. Sesekali bosan ada la jugak. Scha perrrnahh bercita2 nak jadi fashion designer dulu. Lagi2 lepas slalu dok main game dressup kat didigames tu. Tengok fashion designer kesygan scha mcm hatta dolmat semua sketch tarik2 camtu ja. Teringin gila nak pro camtu!

Nak tengok hasil2 scha conteng? Biasa2 ja sekadar hilangkan bosan dan memang

im a dreamer.. hee


Main lukis je haa. Kadang2 nak lukis lain, lain pulak jadi. Dalam kepala ni mcm2 idea ada tapi tak terrluahh lg melalui lukisan.

 
 Komen sikit? Ehehe


Ni jelah hasilnya. Oke la bg scha. ekeke.. Dah lama ha tak buat camni, ni pn dok belek2 folder picture kat laptop ni terjumpa gambaq ni tu yang terus update. Kalaulahhhh boleh jadi fashion designer bebetul. perghhhhhhh

35 Dah komen.. Anda?:

syahirah ismail berkata...

seyezz lawa. tak mustahil scha bole jd fashion designer. maybe dlm kepala scha bnyk idea, tp lain yg jd mungkin sbb scha da lama x lukis agknye =D

Shafiq Hashim berkata...

Boleh jd fashion designer nie..ada bakat dh tu

http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/12/permohonan-br1m-30-2014.html

Scha Aryana berkata...

@syahirah ismail hehe yelah kot. Nampaknya kena start conteng2 lagi ni haa

Scha Aryana berkata...

@Shafiq Hashim hehe terima kasih.. tulaa kena usaha sikit, makin lama makin better la mudah2an.. hee

nanakimie berkata...

even conteng2 pun tetap cantik:)

Eimma Esmail berkata...

ada bakat da tu scha. t da jd designer jgn lupa kami semua.. huhuh

Niena Reen berkata...

Wah! Cantik tu! Saya pun tak pandai nak lukis secun tu. Ada peluang ni jadi fashion designer! Nanti bolehlah saya tempah baju dekat kak ya! :D

Scha Aryana berkata...

@Eimma Esmail Haha KALAU la kan , mana bole lupa. Korang yg buat scha bersemangat. ekeke

Scha Aryana berkata...

@Niena Reen Hehe ala boleh la sikit2.. Ehh boleh2 takde masalah. ekeke

atien zuraidah berkata...

Wah..ada bakat tu..insha allah kalau minat dan usaha akan menjadi satu hari nnt

Scha Aryana berkata...

@atien zuraidah insyaAllah.. kena usaha lebih la nampaknya.. hee

Nuna Pringia berkata...

wah ada bakat! try lagi okey? nuna follow sini.. :) http://nunapringiacyunq.blogspot.com

Nana Kamarul berkata...

That's nice. With more practice and passion inshaa Allah one day Scha boleh jadi fashion designer yg famous macam hatta dolmat jugak. Lepas tu boleh design baju Kakna. Heheeee :D

Scha Aryana berkata...

@Nuna Pringia i will. hehee tq nuna, i will follow back

Scha Aryana berkata...

@Nana Kamarul haha insyaAllah.. wahh banyak dah cop ni ha, ekeke

Teena Tna berkata...

Aahlah. Memang ada bakat jadi fashion designer....

Teena Tna berkata...

Aahlah. Memang ada bakat jadi fashion designer....

Azhafizah Md Nor berkata...

cantik la scha..boleh jadi faashion designer one day..InshaAllah :)

Izz Hazwani berkata...

lawa siutzzzzz. ala design la baju2 kurung & jubah pulak. nak tengok.

Scha Aryana berkata...

@Izz Hazwani hee thank you youu~~ coming soon ;)

Siti Hajar berkata...

Cantik sangat! Ada bakat adik kita sorang ni ^_^

Nurul Atiqah Aziz berkata...

Asslmmualaikum scha :) Echa na minta tlg bole ? Naa minta scha design dress muslimah . Klau bole na yg simple :) Ny special for raya . Can you ?

mia izzati berkata...

memang berbakat nihh..rugi kalau tak amik peluang..sy dulu suka mekap2..suka kalerkan muka retis..tapi tak kesampaian nak jadi mak andam hehe

Izzati Amira berkata...

nice dear. penah gak cita2 nk jadi pereka fesyen..tp xpandai lukis laa.. lukis gitu2 jaa.. hehe.

Scha Aryana berkata...

@Nurul Atiqah Aziz Waalaikumsalam, wahhh2. Scha dah reply kat shoutbox echa. Hee apa2 pn i'll try k tapi scha takbole janji lg bila :) hee

Scha Aryana berkata...

@mia izzati Hee takpela tak kesampaian pn, ada bakat tu jugak.. hee

Scha Aryana berkata...

@Izzati Amira Hehee scha dari dulu ada berangan nak jadi pereka fesyen ni tapi macam susah jerr hehe

Nabiha Zaidi berkata...

Scha Aryana, blogger fashion designer. Aceceh. Hahaha.

Scha Aryana berkata...

@Nabiha Zaidi Perghh macam best jer kan. haha angan2 bole la bihaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...