Jumaat, 8 Julai 2011

Rindu Myspace ♥

.


haii korangggg! *tiru cik epal.  Hari ni aku bosan betul.. bangun pagi2 mengadap Facebook, upgrade pulak. dekat IM tu. payah kot? kan kan? tapi aku memang jarang sangat chat kat FB. lepas tu teringkat kt Myspace. try lah log in. sekali naik.



haha. lupa password lerr! friend aku kat myspace ade la dalam 4000+ xD best kan myspace ni nak cakap sebab dy lebih untuk teenagers, bukan macam FB ni. dekat fb nak post somthing gila2 sikit, teringat pulak kat mak ayah dalam friend list tu.. haha.. maklum la, fb ni untuk semua lapisan umur. dari budak2 kecik tu sampailahh atuk nenek sume. :D

banyak la kawan2 kat MS dulu.. tapi skarang dah habis lost contact dah. dulu siap penah ade group kot. klaka pulak ingat balik zaman tu.. haha, hari tu penah gak log in, sorang dua je online. lagipon, skang ni berat semacam je. Blog la number 1 skarang ni.. number 1 pon sebulan jugak ye tak update. hee.. meh nak citer sikit  ^^


masa aku dalam skolah rendah kan, dengan duduk kampung pulak, mane nak ade line internet kat sini.. bila dah ada tu, member2 lah, bagitau maen games. dekat miniclip dan dulu feveret laa game dress up, mekap sana sini.. haha, kat didigames.. lepas tu dah maju sikit ada Hi5. zaman dulu2 lah tu.. xtau dah pakai macam mana.. 




then, blaja main Tagged pulak. ok y ni best jugak.. dah lama aku tak bukak senanye, pastu baru beberapa minggu y lepas, start main balik. makin maju dah tagged ni.. ape yang best nye.. memang khas untuk teenagers je la.. best, gila2 je xD Nah click SINI untuk tengok profile aku. 




ok dah habis tagged, try pulak friendster & myspace.. malas la nak citer y ni.. biasa ja kan.. haa, formspring lagi satu. kaunter soalan. tadi aku bukak, 1000+ quest, mak aiii.. soalan macam2 ada.. tak suke jugak.. tapi kadang2 bila boring, best gak main jawab2 soalan tu.. haha.. Ni lak link formspring aku Formspring..




Ape lagi eh? Twitter. follow lah aku, boleh la tweet2 XD @schaaryana .. and ni Facebook sha . meh lerr add :D

12 Dah komen.. Anda?:

Scha Aryana berkata...

@cik ayin

oke thanks :D will follow u bck ^^

ECAH~ berkata...

do follow me http://appleijau90.blogspot.com/

AmyZana berkata...

huhu
tp sye suke myspace yg skrg nih. ;D nmpk gempak sikit laa

Scha Aryana berkata...

@AmyZana

hehe.. nak try bukak, tapi dah salah pass pulak :D

el-janna berkata...

huhu rindu jugak zaman mespes^^

fyna berkata...

fyna pun dah lupa password myspace.
memang sekarang banyak kat fb je.
twitter pun jarang.






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

msredcheesecake berkata...

Cik scha, byk nye laman sosial dia..game lagi....hheee...

Akak dulu friendster sbl berhijrah ke fb...

Scha Aryana berkata...

@msredcheesecake

hehe.. dah duk umah keje mengadap ni je.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...