Rabu, 20 April 2011

Thank You Followers :)

.


yuhuu, update blog dengan senyuman yang lebar ! :D


ok, first of all, thank you to all my FOLLOWERS :) Ini buat scha lagi semangat nak berblogging nih ! act, nak update blog weekend ni je.. this coming Friday :) sebab sibuk lahh.. tapi tengok dashboard, waa, kene buat entri ni! eksaited! haha.. 


Terima kasih ye korang yang dah follow Life is Cun ni :) korang memang besttt ! tapiii, scha lagi sayangggg pada sape yang komen entri tu! ekeke.. alaa, tak kisah la kan.. Follower memang penting bak kata CIK EPAL dalam entri terbarunye iaitu , Siapa Kata Follower tak Penting? Haa, kan? walaupun dorang tak komen, at least dorang jugak boleh naikkan trafik kan :') bace senyap2 je, silent reader gitu.. eceh


Tapi paham2 je la, scha slalu update weekend je.. Ahad, Isnin, Selasa, Rabu, Khamis scha jarang update sangat.. takde masa.. scha online pon sekejap. pastu check FB gitu2 je.. skang pulak ngah mekap kan blog senior2 ex sch dulu.. stakat edit simple boleh laa.. teringin nak macam CIK BULAT. waa, dorang pandai bab2 ni!


Tapi, nak review follower ke 1000 scha jugak :) scha setakat review gitu2 je la boleh, tak boleh nak bagi adiah2 spesel ke ape.. hik. 




scha pon baru je follow sis ni waktu bace blog bro ujang. pastu terus follow. then sis yien dah follow balik. :) thanks ^^ eh, cepatnyer dah tuka templates. hehe.. cantik lahh !



Akhir kata, slalu2 lah singgah blog saya.. terima kasih pade korang yang dah follow :) terima kasih pade korang yang slalu singgah n tinggal jejak kat shoutbox tu.. terima kasih pada korang yang slalu tinggalkan komen kat entri.. dan terima kasih jugak pada korang yang dah singgah blog ini :)  *eceh




p/s : update dah!  buat homework pulak!

24 Dah komen.. Anda?:

HonEyBuNNy berkata...

tahniah scha....;-)

salam ziarah...

Anitafasha berkata...

Thniah2.. Pape pon, hepy blogging.. =)

afiqisverylucky berkata...

hahaha.. nice..minat bieber.? jom tgok enri baru =.=

oReO HitaM berkata...

Blogwalking...

Welcome... (haram x follow lg..baru bukak kot..nak kena follow ni)

cik azeya berkata...

congretss, bestnye. org punye bile lagiklahh. setengah pun tak cecah lagi. haha. :D

k h a i r i y a h berkata...

congrats yee , follower scha dah sampai 1000 :)

Scha Aryana berkata...

@cik azeya

hehe.. takpe, sume orang mule dari bawah, sikit2 je dulu.. :)

::nuRuLaDHar:: berkata...

congrets!

~hepi blogging ye.. =)

fyra berkata...

thaniah babe . wahhh skrg nih mmg musim bieber fever :)

jaja berkata...

wewit!! nak sign.. haha :D

Scha Aryana berkata...

@jaja

hehe.. sign? takde la smpai tahap tu lgi.. kat bawah lg ni. hehe ^^

eqbalzack berkata...

salam...
abg eq ssinggah sini dan follow...
selamat berhujung minggu k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...