Jumaat, 8 Julai 2011

SEKALI LAGI, Cinta Itu Milik Kita..

.


Assalamualaikum dan haiii kawan2!waa, lamenye awak, awak dan awak tak singgah sini.. haha, blog ni bersawang dahh.. alahaii.. sibuk kott.. macam2 bende nak kena buat.. ecehh.. ok berbalik pada topic utama, hari tu pegi tengok 'SEKALI LAGI'.. wahh, terbaekkk kott..

Asal nak g nengok transformers, tapi pegi je tiket dah sold out.. then citer ni pon best jugak. lagi2 ade Shahiezy Sam.. LIKE LIKE! so bagi sha, ok lah movie ni.. memang best.. and nak cakap, bagi sha la kan, citer ni better kot dari Nur Kasih hari tu :)






Citer ni xmacam movie2 yang lain kan.. dengan sam yang sakit otometik tu.. hehee, tambah2 lagi ade mia sara.. alahaiiiiii, comel giler kot. pandai betul dye cakap kan? malas nak cakap banyak2, terlewat betul aku publish entri ni.. dah buat lame, lupe nak publish je.. haha ==' papepon, 4setengah bintangg, terbaekk la  ♥



Nah OST SEKALI LAGI - Cinta Itu Milik Kita by Dakmie





Tidak ku sangka kau pergi jua 
Tinggalkan kusendiri 
Yang tinggal hanya serpihan cintamu 
Ku dakap selamanya…

Cinta antara kita terlerai sudah 
Impian kau dan aku 
Takdirnya kini ku terima 
Cinta itu milik kita

Tak bisakah cintaitu?
Tak bisakah sayangitu?
Kerana kau milliku kau kekasihku 
Hanya yang ada di dalam diriku 
Kerana kau ku sayang 
Kau kunci cintaku 
Kau bawaku ke dalam duniamu








8 Dah komen.. Anda?:

Cik Ezy berkata...

dh tgok cite ni..
mmg best giler kn..
kalo dpt tgok transformer pon xrase nyesal la layan cite ni..
suke sgt lisa ngn sam..
keh3

Scha Aryana berkata...

@Cik Ezy

yep, betol tu.. xnyesal la.. gimme five! XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...