Jumaat, 3 Januari 2014

Life Is Cun kena HACKED!

Haha looser punya hacker. Terkejut aku bukak blog semalam tetiba naik benda alah ni.



Sapa yg bukak blog aku semalam tau lah kann. Lepas ja kena camni terus takleh fikir pe dah, g PM fanpage @#$%^&*! dorang tu. Pastu dok sembang punya sembang macam bodoh jerr. Suruh topup rm30 laa perghh banyak duit aku wehh nak topup kat orang. Nak topup rm5 kat aku sendiri pn dah sayang gila. Good job, good job..

Ni aku ada print screen conversation aku dgn si hacker !@#$%^&*(! ni!


1 *bukak gambar kat new tab utk lebih jelas



Aku tak terfikir apa pn masa ni. Then terfkir nak bukak blogger. Okay je boleh je bukak. Pastu try bukak blog aku, then view page source, haa kan. Dia cuma tukar page source je. Pastu aku download balik template aku yg sebelum ni, then settle lah. takyah susah2. 

So pengajaran, pasni berhati hati lah ye semua blogger. Untuk hacker tadi, kalau baca ni. HAHAHA terima kasih la yee. 



6 Dah komen.. Anda?:

AmieRul AsyRaff berkata...

macam mana boleh dapat balik?

Mazni Munawar berkata...

dah ramai dah yang kena hack sekarang ni T_T yang hacked tu mcm asdfghjkl. mesti ramai org yg menyumpah dia sekarang ni.

Scha Aryana berkata...

@AmieRul AsyRaff scha download balik je template ;) dia cuma tukar page source

Scha Aryana berkata...

@Mazni Munawar haah scha pn ada dengar banyak psl hack ni lately.. wuu tapi kalau tak dapat balik mmg frust gaklaa

AmieRul AsyRaff berkata...

@Scha Aryana nasib dapat balik scha . kalau tak mahu menangis dibuatnya kan?

Scha Aryana berkata...

@AmieRul AsyRaff haha menangis jugak la jawabnyaa. eh kenapa takleh view profile awak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...