Ahad, 12 Januari 2014

Awesome Space Saving Design



Rasa nak nanges tengok gambar ni.. Waaa nakkkk!!!! Aku suka sangat2 design macam ni. Bukan saja save ruang, dah save macam tu pn still cantik, kemas, elegant. Hish lengkap semuanya kat satu ruang tu ja. Lepak2 update blog kat ruang bawah tu. Perghhh. Perfect.

6 Dah komen.. Anda?:

Nur Aliyah Syofia berkata...

salam dear. nak tny camane nk buat template blog yang gojes ni? btw done follow u, follow me back?? http://aliyahsyofia.blogspot.com/

Nurulee berkata...

smart gila. k.
nak jugaksssssss.

Liza Licha berkata...

memang style la design ni dear :) suka sangat

Scha Aryana berkata...

@Nur Aliyah Syofiawaalaikumsalam.. hee scha design sendiri ja ikut tutorial google semua. pastu2 slow2 buat sikit2 jadi la cmni. semua scha google jerr ;) neway tq ya

Scha Aryana berkata...

@Liza Lichakann, kalau dapat macam ni, lagi susah ha nak tinggal katil.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...