Sabtu, 11 Januari 2014

Review : Setelah 10 hari 'ber'Epyhra

Pertama sekali, maaf ye kak mialiana sebab lambat bebeno buat entri. Tak sempat. Online hari2 pun tak bukak blog sebab takut makan masa lama pulak. Hee harini baru buat setelah lama dah dapat Ephyra daripada kak mialina sbb scha join GA haritu. Scha ada update pasal hadiah ni kat entri NI


Kotak dia pn dah menarik hati scha.

Scha dah selalu baca psl epyhra dan semuanya positif. Tp scha belum try lagi la, kalau tak dapat hadiah memang tak la jawabnyaa. ekonomi tak stabil. hee lagipun selalu scha penah try produk2 yg lain, rasa dia tak sedapp. Tapi sebenarnya scha bagi mak yg try epyhra ni. 

Berdasarkan yang mak cakap, memang berkesan lahh. Scha cerita apa yg mak bagitau jela. Dulu rambut selalu gugur dan banyak2, dalam bilik tu bersepah la rambut, tapi lepas guna epyhra walaupun 10hari je rambut dah kurang gugur dah. ada la sikit2 tapi tak banyak macam dulu. 

Then muka pn ada kesan jugak. Parut2 tu semua hilang dan lebih gebu. Memang ada la perubahan daripada dulu. Plus lebih bertenaga. Bila dah dapat hasil macam ni mak cakap nak beli lagi. hehe sebab selalunya tak bg kesan sgt kt diri. Iklan je lebih. Ok lah ringkasnya, epyhra memang berkesan , korang semua cepat2 try, gerenti hasil memuaskan. 



Tq kak MiaLiana.

2 Dah komen.. Anda?:

♥ CIKZEK ♥ berkata...

mber pon gune. mmg nmpk lbeh brkesan n flawless sgt ;)

Mia Liana berkata...

Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...