Rabu, 1 Jun 2011

PAKCIK BEN GEGAR BUDAK SEKOLAH







wahwah, ade segmen untuk bebudak sekolah laa.. haha, scha budak skolah, 14 tahun, wajib join laa.. cuti2 ni je dapat online lama2.. 

pakcik BEN tanya, kenapa buat blog ni.. jawapan scha saje2 je laa.. sebab memang minat bende2 cam ni.. hehee.. lagipon banyak kelebihan berblogging ni.. kan kan? lagipon, dari sini scha dapat ramai kawan, bukan hanye dari bebudak skolah je, tak kire lah umo berapa ni.. kan kan? then, boleh dengar pendapat yang tersendiri dari setiap orang.. lagi, sebab boleh tahu banyak bende baru tentang fesyen.. kuang3.. bukan fesyen  je, dapat luaskan lagi pengetahuan.. :) tu je la yang scha terpikir skarang ni.. hehee..


sape skolah lagi meh ler join. sampai tengah malam ni, cubit sini yaw..

p/s : scha takde kakak la pakcik benn.. heheee

24 Dah komen.. Anda?:

Cik Ezy berkata...

betol tu dik..
dpt ramai kawan..
best sgt berbblogging..
=)

elyhanna murray berkata...

hye . dtg dari blog en ben . saya pon tercalon . saya yg ke 5 tu . jemput dtg ke rumah saya ye ^^

Scha Aryana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~eZmALiZa~ berkata...

kak ezma xleh komen sbb kak ezma dah besar..hahaha :D

bombay berkata...

cantik blog nie..bolehla berguru dengan blog nie..:)

epy holiday..;)

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

,datang singgah dari blog PCB
(Ben Ashaari)... (^^,)

happy blogging...

Scha Aryana berkata...

@~eZmALiZa~

hehee, boleh je la komen tak kire umur.. ekekeee

Scha Aryana berkata...

@bombay

haha, mane adee.. scha tak tahu ape pon laa.. hehee

Scha Aryana berkata...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri

ok thanksss! singgah bebanyak lagi taww

Hafiza Ishak berkata...

datang dari menara pakcik Beng beng boom...
sambung berlepas dari sini...nak hantar pesanan dulu...
"jom follow saya balik ?" ^^

momentsthatreplaced.blogspot.com

Pieqaizan berkata...

hye,,sye pon join jugak..list no 8,,
dtg la singgah

solomolo berkata...

singgah dari belog Abg Ben...
happy blogging...


p/s : jom baca percutian ke Bali [akhir]

Lulu caldina berkata...

Weewuu, selamat bercuti sekolah...
ett...nak kemana tu?
ada baca buku, tak???
:) lulu datang up trafik eh..

misz-maya berkata...

nice ,,, i like it ,,,
muaxxx visit here ,,

akutetapaku.com berkata...

singgah baca n3 di sini..
pengetua nak buat semakkan:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Scha Aryana berkata...

@Lulu caldina

baru lepas exam, cuti ni tinggal la buku kejapp.. ekeke.. thankss sis ! ^^

LUNA LANUN berkata...

sy dtg, sy baca, sy follow... Mari baca tips blogging yang saya sediakan ni:
Unsur "Jangan Dibuat" Pada Blog Untuk Menjadi "Blog Mesra Pengunjung"

Entri terbaru:
Halalkah Secret Recipe?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...