Selasa, 1 Mac 2011

Camp Pengakap 24 - 26 Feb :P

.

entri ni banyak dengan gambar.

Salam readers..

baru sempat nak buat entri pasal camp ni. agak best jugak lah. kursus ketua patrol.. aktiviti sangatlah sikit. masa lapang banyak gilerr.. lepak je banyak. ok lah tu kan. 


Korang penah join Pengakap? Aku dengan pengakap dah lame la jugak. dari skolah rendah. hehe. best senanye kalau selalu ikut pegi camp ke. sebab die ade sejarah tersendiri kan? memang best. 


first skali, Aku & Amira,kawan lah kan. pegi awal sikit. kitorang pegi sendiri, xikut cikgu.. sampai je kat sane , ramai gak yang dah sampai.. tengok xjumpe pon budak-budak skolah aku kan. dah le khemah tu besarr, payah nak pasang. nak pasang dua orang memang takkan boleh la.


pastu, dorang sampai. ok la. ingat xpayah sangat nak pasang khemah tu, try punye try , mak aiii. tak jadi jadi pon. giler payah. pastu, cikgu pengakap kat sane tu, merangkap father aku, tolong pasang. & terus siap. hehe


gambar tak clear,maklumla , pakai camera enfon cikai je. huk



ni bilik 1 *sebelah kanan.. khemah ni untuk 8 orang.


tapi yang lawak nye, malam tu kami tido 6 orang kan. pastu 3 tido belah kanan. n 3 tido kiri. so kat tengah2 tu kosong je.. huhu



ok dah malas lah nak citer banyak2 , korang bukan nak bace pon. hik , tengok gambar je ah k..




Kak Azam

dorang ni kembar k


kak pipah





















jap ade lagi. hik


















ok, dah la tu. lambat lak kang loading. hehe. bye korang.



kalau suka tekan like :P





Pasni ade ekspedisi berjalan kaki lakk..


.

21 Dah komen.. Anda?:

sueRAFE berkata...

bestnye camping. dulu sue scout tapi skunk join silat. harem lah ada campingnye. :'(

Scha Aryana berkata...

@sueRAFE

hehe.. scout mang best.. nape y tuka g silat tu? :D

Tanpa Nama berkata...

rindu time camping mse kat skola...

Nurfarahana Abdul Aziz berkata...

rindu time camping masa kat skola..

misz FaTiN berkata...

bestnye camping.. suke sgt.. :)

anak uncle azhar berkata...

ni pengakap mana ni ? aaaa, kite pun pengakap gak ! hehehehe, pegi tak kempori ngn jambori? bestt gillaaa ^____^, tp tu kenangan jelaa, da habes skolaaa , wawwawaaaa

Scha Aryana berkata...

@anak uncle azhar

area kedah.. pdg terap.. penah gak join jamboree, tapi skali je kot.. sbb baru masuk skola mnengah.. hehe

Fyqa berkata...

teringat zaman skola dulu.
:)

Muhd Fadil berkata...

tak pernah bercamping. huu..
takde pengalaman bercamping.
:)

Scha Aryana berkata...

@Muhd Fadil

laa, kenape? ruginyer..
camping best gilerr.. hehe :D

Jannah Miho berkata...

aaa..dah lame x camping :(

sembil9n berkata...

tidak gemar sungguh aku dengan camping T__T

Scha Aryana berkata...

@sembil9n

hehe. kenape tak suke? camping best ape.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...